Bu vucut kaç ayda zayıf bir vucut olur sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde vücudum böyleydi görünüş olarak.180 bok.90 kilo.Eğer sıkı bi diyete girersen 2 ayda bişeyin kalmıyor.Tabi bu birazda vücudunla alakalı.Ben çabuk kilo alabiliyorum.Çabuk kilo verebiliyorum.
 
profesyonel yağ yakımı uygulamazsan, amatörce denersen fazla değişiklik olmaz. iş supplementte yada normal bir koşu mekik şınavla bitmiyor doğru calısma ve günlük kalori birimiyle bitiyor + düzenli uyku gerekli. Vücudu fazla yormadan kas kaybı yapmadan kg vermek her yiğidin harcı değildir. Demişsinki mekik şınav cekicem hergün bunlar kalori harcatmazki mekik(karın kası) kücük kas grubu ne kadar calışırsan calış max 200-250 kalori gider oda belki. Yediğin en ufak şeyde o kaloriyi geri alırsın. Bölgesel yağ yakımı yoktur, spor salonuna gidip bir antranörün programı ile çalışman gerekiyor yağ yakımı yapmak istiyorsan.
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı