Bu Vucuda Ne lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeri burasimi bilmiyorum ama su 6 ay icinde 16 kilo aldim bu beni cok rahatsiz etti salona yazildim.
72 kilodan 88e ciktim ve vucudum fena sekilde yaglandi
En cokta gogusler
Supplement alma imkanim var fotografa bakip bana nasil bi yol izlememi soylerseniz cok sevinirim iyi forumlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 499
Bol bol kardiyo yapıp güzel bi diyet edinmelisin dostum 1-2 ay sonrada karnitin alabilirsin yağ yakıcı ve dinlenmenede dikkat et yağ yakan hormonlar gece 23:00-3:00 arası salgılanır

öncelikle azim ve sağlam bir diet+kardio lazım o vücuda. hatta dahada iyisini yapmak için kas kütlesini arttırıp yağ yakımı yapın.

Bol bol kardiyo yapıp güzel bi diyet edinmelisin dostum 1-2 ay sonrada karnitin alabilirsin yağ yakıcı ve dinlenmenede dikkat et yağ yakan hormonlar gece 23:00-3:00 arası salgılanır
hocam benim düşüncem söyle siz 23:00 ve 3:00 arası hormonlar salgılanır demişsiniz bence bu tamamen kişinin uyuduğu ve kardiyo yaptığı düzene bağlı degilmidir

Sen suplementi falan boşver senin çok sıkı bi diyete girmen lazım bol bol kardiyo ve basit şekerlerden. Fast food dan ve beyaz ekmekten uzak dur yoksa daha fena bi hal alabilirsin vücudun çok yağlı

hocam benim düşüncem söyle siz 23:00 ve 3:00 arası hormonlar salgılanır demişsiniz bence bu tamamen kişinin uyuduğu ve kardiyo yaptığı düzene bağlı degilmidir
Valla belli bilimsel araştırma vs. kesin yapılmıştır bununla ilgili ama benim net bi bağlantım yok ben fitness dergilerinden okuduğuma ve diyetisyenimin dediğine dayanarak söyledim araştırabilirsin sonuç yine 23:00 - 3:00 olacaktır :)

supplementlere yüklenme hemen. şu an hiçbiri gerekli değil. güzel bi diyet programı ve kardio programı geliştirmelisin kendine. forumda başarılı olmuş çok arkadaş var, onların günlüklerinden yararlanabilirsin. ayrıca beyaz, şekerli gıdalardan ve fast-foodtan uzak dur. su tüketimini artır.

benim tavsiyem sana şudur eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan diyet yapıp karbodan uzak durup şekerden uzak durup hamur v.b şeylerden

insanity warkoutu araştırmanı tavsiye ederim 2 aylık bi program süper sonuçlar elde edersin

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı