Bu Vucuda Cardio Gerekmi??

http://o1309.hizliresim.com/1f/l/su3ms.jpg Merhaba vucudum bu boy 178 kilo 73-74 arasi değişiyor su yemek farkı vs bazen aç kaldiğimda sabahlari 72,3 ü bile görüyor yaklasık 4-5 aydir bu işin içindeyim tabikide o 4-5 ayda düzenli felan calısmadim calıssam böyle olmaz ama 2 aydir felan tozlu düzenli calişiyorum gelişmede oluyor resimde biraz " hani ne gelişmesi" dedirtiyor ama gerçekte hissediyorum ben göğüsler felan eskisine göre daha iyi mesela kol cm olarak arttı vs. ASİL SORUM ;

Aslinda kilom ideal ama sanırım yaglıyım belkide su toplamiş vucudum bilmiyorum cünkü yağ oranim 11,6 cıktı tartida ( ne kadar dogru bilmem )
bel cevrem 86 evet 86 73 kiloyum ve 86 bel cevrem bu 4-5 aydir acaba kardio mu yoksa agırlık mı yapmaliyim arasinda gidip geliyodum ikisi cidden zor geliyodu. öyle ağirlik caliştim ben cardio hiç yapmadim benim istediğim fitt bi vucut şişmek değil 3 gen vucut ince bel önümde bi 2 ay var düzenli calişabilceğim sizce 2 ay cardio mu 2 ay ağirlik mi yapayim bel cevremi felanda inceltmek istiyorum cardio şart gibi

SİZ NE DİYOSUNZ ABİLER ARKADASLAR BEN SAHSEN MESELA 11,6 YAĞ ORANİM OLDUGUNA İNANMİYORUM

benim üstümdeki üye ne demiş bak Kardiyoya değil kas kütlesine ihtiyacı var. bu yüzden karbo almalısın zaten kas kütlen az o yüzden

beslenme makrosu oluşturmalısın.Üyelerinde dedikleri gibi kardiyo vücüdun imkanlarına göre değişir.Karb alımına değinecek olursak karb ağırlıklı beslenmen lazım gerekli yazılar "SABİT BAŞLIKLAR"da mevcut iyi sporlar :)

karb miktarından olabilir.Bu kış dönemini iyi değerlendirmek senin ellerinde beslenme antrenman açısından büyüyebilirsin çok rahat

Back
Yukarı