Bu vücut nasıl bu kadar gelişmiş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htrtvt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htrtvt

Üye
Bu arkadaşın videosuna denk geldim. İlk hali ile ikincisi arasında çok fazla fark var. Özellikle omuz ve göğüs oldukça gelişmiş. Bu kadar gelişmesinin sebebi kemiklerinin de gelişmesi midir? Sadece kas kazanarak ilk halden bu hale gelmesi imkansız gibi. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ya verdiği sure yanlıştır , ya da butun hayatını bu spora sistemize etmiştir , bu resimde nerdeyse 6-7 kg kas kazanımı var burda muazzam bir olay diye düşünüyorum.

Kesinlikle dediğin gibi boy artışı , kemik gelişimi vs çok muazzam bir sene içinde mümkün olacağını zannetmiyorum ama olabilir de tabiki bu konuda bilgili biri daha iyi yorum yapabilir , bu benim düşüncem sadece.

Herseyini dort dortluk yapsa bu diger ayrintilar vs. cok cok zor derim Sure olayi genelde dogru soylenmez zaten Benim dusuncem budur yani 1 senede yapabilir bu yaslar testo tavan yapida gh yuksek ama hala derimki sure olayi dogru degil

videoda doğru olmayan şeyleri düşünerek hedefinize ulaşma süresini uzun tutmayn bence olma ihtimalide olmama ihtimali kadar yüksek. o kadar çok senaryo var ki (ergenlik çağındadır, birde doğru supplementleri kullanmıştır vs vs) ama şurası doğru azimle çalıştığı

Elemanın ilk haliyle benim şu anki halim aynı. Benim yaşım 22. Kemik gelişimi durmuş vaziyette. Ben de onun gibi olabilir miyim merak ediyorum? Eğer onda kemik gelişimi olmuşsa benim onun gibi olma ihtimalim epey düşük olur.

bu arkadaşın vücudu ektomorf bir vücuda benziyor.yani genetik olarak şanslı, yağlanması çok zor.ayrıca zaten bu sporda en büyük gelişme ilk 2 sene kaydedilir sonra yılda 1 kilo kas alırsanız şanslı olursunuz.1 sene sıkı çalışmayla başarılabilir diye düşünüyorum.

Back
Yukarı