bu utangaç da benım gogüslerim guzel ama :=)

Re: :)

dj_JAwsS dedi:
ne yapdımda benı azarlıyorsun sımdı kaforumu sordun saclarıma onem verıyorum ben saclarımı sevıyorum cunku fazla jelo surmuyorum artı hergun yıkıyorum saclarımıda oyle her bılmedım sanpuanı ve sabunu kullanmıyorum saçlar insenı guzel gosteren seylerden bırsıdır her saman o yuzden dıkkat edıyorum jelo surmuyorum cunku uzuun az suruyorum ruzarda savruluyor daha ii oluyor :(:(:(:(:(:(:(
Biraz özenerek yazı yaz lütfen, noktalama işareti kullanmaman sorun değil ama sözcükleri düzgün yaz bari. Saçlar 10 puan. Vücuda puan veremedim.

fazla uzatmaya gerek yok herkes nasıl resimler eklemesi gerektiğini biliyor en fazla atlet olur bu şekilde konular ya çöpe yada konu dışına gider iyi niyet belirtisi olarak şimdilik konu dışına gönderiyorum ve anlayışınıza teşekkür ediyorum herşey yerli yerinde olmazsa forum karman çorman olur bizede bu yüzden anlayış göstereceğinize inanıyorum saygılar hsd

:)

admın abıcım anlayısna cok ama cok tsk ederım :D kardes dj nerden gelıyor demıssın ben 4 senedır irc radyolarında dj lık yapıyorum ve artı kendı remıixlerı8m var :D muzıklerı sevıyorum muzık olmazsa ben yasıyamam :Deuheuhue:D

remixlerini ekleyebilirmisin buraya hangi parçalar var bak bunlar ilgi görür konu dışına bir başlık açarsın ;)

:)

evet eklıyebılırım blade hayranıyıım bende cesıtlı programlar :D var ama sayısın unuttum :D her gun ugrasıyorum begendıklerım duruyor begnemedıklerımı sılıyorum :D duranlar 20 kadar sıldıklerımı syarsajk saymadık ama :D yaklasık 10 bın kadar olmusdur :D ehueuhe

Re: :)

dj_JAwsS dedi:
evet eklıyebılırım blade hayranıyıım bende cesıtlı programlar :D var ama sayısın unuttum :D her gun ugrasıyorum begendıklerım duruyor begnemedıklerımı sılıyorum :D duranlar 20 kadar sıldıklerımı syarsajk saymadık ama :D yaklasık 10 bın kadar olmusdur :D ehueuhe

Eline freeware bi program geciren kendini dj sanıyo :D Neyse ne diyim saçların hayırlı uğurlu olsun :D

))

kardes ben 4 senedır bu ısle ugrasıyorum ben dj yım ama dıskoda yada bır gece klubunde degılım radyo dj yıyım aynı samndada remixlerim var :D 4 senedır de yapıyorum gayet zevklı ce keyıf verıcı bır sey

Re: ))

dj_JAwsS dedi:
kardes ben 4 senedır bu ısle ugrasıyorum ben dj yım ama dıskoda yada bır gece klubunde degılım radyo dj yıyım aynı samndada remixlerim var :D 4 senedır de yapıyorum gayet zevklı ce keyıf verıcı bır sey

Hangi radyoda dj sin ?. Media player da 10 kişiye yayın yapan büssürü arkadasım var benim :D O na bakarsan onlarda dj . Şöle adam gibi bi radyoda kaliteli yayın yapan biriysen ona dicek bi sözüm yok. Sende media player veya bu tür programlarla internet ağından 20 - 30 kişiye yayın yapıyosan dj olduğun tartısılır. Ayrıca yazdığın yazılara bakılırsa diksiyonun pek iyi diğil. Dj olan birinin türkçeyi süper konusması lazım.

))

yazı olayı bende hastalıık var onu doktorlar bıle cozemedı :D nasıl bır haltsa okuldakı yazım bıle berbat tıresımmıdır nedır ben hıssetmeden elım tırıyormus :D dj lık olayı dıyorsan o sekılde basladık bu gunlere geldık radiosohbetde dj lık yapmısdım bır sure lı ne ama ayrıldıom sımdı baska bır radyodayım :D
dj lık her bakımdan ınsana rahtlık verıyor kendı remixlerim de var aynı samnda :Do dedıgım dj lıkden sende yap :D bende ordan basladım ama su an oyle deıglım ınsanı ferahlatıyor D: ne ıse bendne bu gunluk bu kadar ezen okunuyor :D az uyuyuyum :D sabah erkekn kalkcazdaha dersane var:D hadi ii geceler kardes sana

10000 tane remixim var derken tam olarak ne demek istedin. :o Neyse yazılarında düzelme var biraz, ne yazığını anlamaya başladım. :roll:

zaen83 dedi:
10000 tane remixim var derken tam olarak ne demek istedin. :o Neyse yazılarında düzelme var biraz, ne yazığını anlamaya başladım. :roll:

ben hesapladım günde 10 tane remix yapsa 3 yılda anca 10000 oluyo :D Demekki bu arkadas 3 yıl yememiş içmemiş remix parca yapmış :D bravo yani ne diyim :p :p

yazılarınızda kışkırtıcı içerikler olmasın uykusuz burak özellikle sana diyorum yeter bu kadar dj veya değil işine bak bunu ispatlaman sana ne kazandıracak konu kilitlenmeye sende ihtar almaya doğru gidiyorsun gerginliği tırmandırmayalım anlayışınız için teşekkürler hsd

hsd dedi:
yazılarınızda kışkırtıcı içerikler olmasın uykusuz burak özellikle sana diyorum yeter bu kadar dj veya değil işine bak bunu ispatlaman sana ne kazandıracak konu kilitlenmeye sende ihtar almaya doğru gidiyorsun gerginliği tırmandırmayalım anlayışınız için teşekkürler hsd
Üstad noktalama işareti kullan be:)

))

dedın ya remıxlerın cok dıye sılıyorum :D dıyorum anlamdınızkı sız olayı ben yapıp yapıp sılıyorum begenmıyorum :D yapıyorum yapıyorum gerı sılıyorum her gun muzıkle ugrasıyorum :D ehueuhe yazı olayı ıse kuran carpsın bakın gercek yemın olsun bu koldakı arızayı daha doktara gıdıyorum cozulmedı yazılarıda boyle yazıyorumb en nromal yazıyı remix olayı ıse durmadan yapıp sılın sızınde olur o kadar :D:D:D:D:D:D:)

uykusuzburak: mesela bizde profi vücutcu degiliz... müsabakaya katilmiyoruz sonucta. bu vücutcu olmadigimizi mi gösterir? dj_jaws kendince bir seyler yapiyor saygi duymak lazim. belki o yaptigi isi önemsiyor. belki dj_jaws´in internette yaptigi radyo yayinindan aldigi zevki, büyük bir radyo kanalinda calisan ama dj likten bikmis sirf para icin calisan birisi alamiyor. tavrin hos degil ama sorun birazda dj_jaws in üslubunda. cünkü banada geyik yapiyor veya insanlarla dalga geciyor gibi geldi.

arkadaslar anlamiyorum birisi aciklasin bana... burada neyi tartisiyorsunuz. konu saclardan remixlere gelmis :lol: :lol: dj_jaws sac takintisi mi var sende? sac teshircisi misin? ne bileyim veya böyle deliler olurya araba cami kirar cikan sesten haz alir sende onun gibi bi sey misin? yani saclarini gösterip övgü almak zevk mi veriyor sana :)

son olarak... dj_jaws resmini "kendi vücut resimlerin" kismina eklememis... "konu disi" kismina eklemis. yani burada her türlü resim görmeye alisigiz. öpüsen boksörler, tecavüze ugrayan süpermenler bile bizi rahatsiz etmiyor... dj_jaws in saclari mi rahatsiz etti? saygilar.

bu nasıl resim böyle guantanamo üssü mahkum kıyafetleriyle resim çektirmiş bizden ne gibi bir yorum yapmamızı bekliyor ki.superman miyiz elbise içinden vücudu görüp bir yorum yapalım.yakında cemil ipekçide ilkbahar-yaz kreasyonunu burdan tanıtırsa şaşırmamak gerek.

)))

bomberman dedi:
uykusuzburak: mesela bizde profi vücutcu degiliz... müsabakaya katilmiyoruz sonucta. bu vücutcu olmadigimizi mi gösterir? dj_jaws kendince bir seyler yapiyor saygi duymak lazim. belki o yaptigi isi önemsiyor. belki dj_jaws´in internette yaptigi radyo yayinindan aldigi zevki, büyük bir radyo kanalinda calisan ama dj likten bikmis sirf para icin calisan birisi alamiyor. tavrin hos degil ama sorun birazda dj_jaws in üslubunda. cünkü banada geyik yapiyor veya insanlarla dalga geciyor gibi geldi.

arkadaslar anlamiyorum birisi aciklasin bana... burada neyi tartisiyorsunuz. konu saclardan remixlere gelmis :lol: :lol: dj_jaws sac takintisi mi var sende? sac teshircisi misin? ne bileyim veya böyle deliler olurya araba cami kirar cikan sesten haz alir sende onun gibi bi sey misin? yani saclarini gösterip övgü almak zevk mi veriyor sana :)

son olarak... dj_jaws resmini "kendi vücut resimlerin" kismina eklememis... "konu disi" kismina eklemis. yani burada her türlü resim görmeye alisigiz. öpüsen boksörler, tecavüze ugrayan süpermenler bile bizi rahatsiz etmiyor... dj_jaws in saclari mi rahatsiz etti? saygilar.
wallha kardes benımde kafam karısdı konuyu niye açdımı bıle unuttum saclara gelınce pedere ınat 4 5 kesdırmedım sonrada ha yarın hasımdı derken aradan 1.5 sene egçdi her seferınde berbere tras olacam dıye gıdıyorum uclarını aldırıp altını kazıtıp gleıyorum kesmeye kıyamıyoırum ne yapayuım :D wallha yanlıs anlamayın ben kımseyle dalga geçmıyorum ben neselı bır kısıyım karsımdakıdae oyle olmasını ısterım hos sohbet neselı sohbet ararım cunku hayatın benım ıcın bır onemnı var ask ask ask o yuzden mutluyum bır az buda sızı rahtsız etmıs galıba :(:(:(:(

Back
Yukarı