Bu supplementler boy uzamasına etki eder mi?

CranTz

Üye
Merhabalar
Ben 16 yaşında 9 aylık vg ciyim.
Bazı ürünleri görüyorum görünce kullanmakta istiyor insan tabiki.Fakat bunların Arginin - Ornithine oranı çok yüksek olanları var 3000 mg gibi vs..
Benim sorum şu ;
bu tür içeriği yüksek ürünler gelişim çağında boy uzaması , çene uzaması gibi etkiler yapar mı ? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.weightlifter

Arginine ve Ornithine gibi amino acidler dogal büyüme hormononu teşfik eder.Gelişim çağında boy uzamasına katkı saglar.Ama çene uzaması tarzı seyler yapacagını sanmam.Çene uzaması tarzı yan etkiler Steroid tarzı buyume hormonu takviyelerinin yan etkilerindendir.

Arginine ve Ornithine gibi amino acidler dogal büyüme hormononu teşfik eder.Gelişim çağında boy uzamasına katkı saglar.Ama çene uzaması tarzı seyler yapacagını sanmam.Çene uzaması tarzı yan etkiler Steroid tarzı buyume hormonu takviyelerinin yan etkilerindendir.

Folfos un dediği gibi Büyüme Hormonunu Salgılar . Bir Yazı Okumustum . Uyumadan Önce Alınan Arginine nin büyüme hormonu salgılanmasını %120 e kadar arttırdığına dair . Şuan Arginine nin dozajını tam olarak hatırlamıyorum ama okuduğuma eminin yani ''Evet boy uzamasına etki eder''. Ayrıca Barfix barı veya bir bir sopaya vs. asılı kalarak ta boyunun uzamasının etkileyebilirsin.

Anlaşılan bu konuyu doktoruna sormamız gerekecek tam bir bilgisi olan yok sanırım. Hangi doktora sorabileceğimiz hakkında bir bilgisi olan var mı ?

Alıntısını yaptığım mesaj bir doktor tarafından yazılmış zaten. Uzamaya etkisi yoktur.

Büyüme hormonunu tetikler bu nedenlede boy uzatabilir.

'büyüme hormonu gece uyurken salgılanır bunu bütün dev adamlar bilir'

Son düzenleme:
Back
Yukarı