Bu Sporun En Çok Sevdiğiniz Yanı

Bu sporun en sevdiğiniz yanı

• Total voters
    191
Döktüğüm terin karşılığını veriyor olması.

Eskiden insanlardan saygı görmezdim. Bu spora başlıyalı insanlar bana karşı saygılı olmaya başladı. Özellikle ailem eskiden bana hiçbir fikri danışmazlardı. Bu spora başladığımdan beri yemek ve antremandaki disiplinimden dolayı benim fikirlerimi artık çok önemsiyorlar.BB in bu yönünü çok seviyorum.

her türlü kafa dağıtıyor
boyun fıtığıma ve sakroileit hastalığıma çok iyi geliyor
fakat en önemlisi daha sağlıklı oluyorum: protein ağırlıklı besleniyorum, uyku düzenim oldu, yediğime içtiğime acayip dikkat ediyorum, kan şekerime dikkat ediyorum.

Acı çekmeyi seviyor olmam :)

Hayatımda emeğimin karşılığını her seferinde böylesine bir hazla alabileceğim başka bir iş yok , çok sakatlık yaşadım bu sporda ama asla bırakasım yok ...

Hayatta kendin için yaptığın sayılı şeylerden biri olması günler geçtikçe o vücudundaki gelişimi gördükçe insan kopamıyor bu spordan bu sporun kazandırdığı en önemli şey özgüvendir.

ALLAH'ın verdiği vucüdümüzü biraz şekile sokmak,bide strest atmak :)

Tabikide fit bir vucutla bakışları özelliklede kızların bakışlarını üzerime çekmek:D:D:D

Nerde benim şıkkım yok , güçlü olmak!

Yaz sıcağında gidilmezken kışın buz gibi soğukta gitmeye üşenmemek,özel sebepler,stres atıyorsun,sağlık,bir de bunun üstüne bakıyorsun vücut gelişiyor güzel yediklerine de dikkat ediyorsun hatta yemek yapmayı bile öğrenmeye kadar götürebiliyor.

Büyükten küçüğe doğru sıralamak gerekirse
1-Endorfin
2-Hayatı düzene sokması
3-Dikkkatlari üzeri çekmek vs vsvs diye gider

Merhaba,

Bu spora vücudumun fitliği ile dikkatleri üzerime çekmek amacıyla başladım.
Bu yolda ilk başlarda bilgisizlikten dolayı zararını görsemde, sporu araştırıp öğrendikçe faydasını görmeye başladım.
Girdiğim ortamlarda yavaş yavaş vücudumla öne çıkmaya başlamam beni spora daha fazla bağladı.
Bu yüzden ben oyumu "Fit bir vücutla dikkatleri üstünüze çekmek" verdim.
Tabi bunun yanında spor için sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam,kötü alışkanlıkları bırakma/en aza indirme, yemek yapmayı öğrenme, kendi vücudumu tanıma gibi bir çok artısını da yok sayamam.

İyi günler,

Sporla beraber hayatta ayrintili planlama yetenegi gelisiyor insanin.bugunku idman bittigi an bi sonraki idmanda hangi hareketleri yapsam hangi siraya koysami dusunuyorum eve giderken. Ruyamda bench te son set zorlarken kan ter icinde uyandigimi bilirim :)

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Kızların ilgi odağı olmak güzel spor yapınca bunu gözlemlemek güzel
sağlık şuan ıcın son planda 60 dan sonra sağlığı düşünürüm :D
şimdilik hatun matun muhabbeti ve kendımı aynada güzel görmek Dobra olacan abi

Back
Yukarı