Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dikkat çekmeği severim zaten yaz aylarında banka,market ,plaj vs yerlere gittiğimde gözler üzerimde oluyor birde ağırlık çalışmayı gerçekten çok seviyorum özellikle son tekrarlara geldiğimde o anı yaşamak bambaşka bir şey
bir çok sevdiğim yanı olmasına ragmen en sevdiğim yanı köpek giibi terlemem ve vucudumdaki spor yaralanmaları ter kokusunu git gide sevmeye başlamam .dd
bir çok sevdiğim yanı olmasına ragmen en sevdiğim yanı köpek giibi terlemem ve vucudumdaki spor yaralanmaları ter kokusunu git gide sevmeye başlamam .dd
Bu spor sayesinde hayatım düzene girdi, üniversite sınavında beklediğimden çok daha yüksek puan çıkardım, özgüvenim arttı, sosyal ortamlarda daha çok dikkat çekmeye ve övgü almaya başladım. Daha önce hiç kimse, hiç birşey bana bu kadar iyilik yapmamıştı, bu sporu nasıl sevmem
bende kıck bokstan bu spora geçiş yapıyorum bu hafta.
bu sporun sevdigim yanları zararsız bir spor olması dikkat çektirmesi saglıklı yaşam sunması.dövüş sporuyla karşılaştırdıgımda biz sporu niçin yapıyoruz saglıklı yaşam + dikkat çekmek dövüş sporuyla karşılaştırdıgımda zararsız bir spor.
aranıza katılıyorum beyler yeni bir rakip geldi size yakında konu açıp şuanki halimi koyucam 1 hafta içinde fitness a başlamayı düşünüyorum ALLAH sonumuzu haretsin inşallah