MDSK33
Üye
Evet Arkadaşlar Hep Merak Etmişimdir Neden Body - Fitness Vs Yapılır ? Amaclar nelerdir ???
Herkes Amacına Göre Oylayıp Nedenini Yazarsa Sevinirim
Eğer Diğer Sebepler Seçeneğini Oyluyorsanız o sebebler nelerdır ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:19 ----------
İlk Oylama benden
Neden Hafif Bulk ?
Çünkü Evlendikten Sonra İnsan İster İstemez Define Olamıyor Bulk Olmak Daha Cazip Geliyor ve zaten açıkcası bence amac yarısma değilse bu spor bulk devam edılmelı diye düşünüyorum.
Ha Birde akdenizde yaşamama ragmen deniz havuz vs pek girmediğimden görüntü olsun diye hiç karın kaslarına agırlık vermedim
yani ben zaten vücudumu göstermek için birşey yapmadıgımdan define yada bulk çok önem vermıyorum Üstüme Bişey Giydiğimde Yakışsın Hafiften Türk kası göbeğim olsun yeter arkadaş 
Herkes Amacına Göre Oylayıp Nedenini Yazarsa Sevinirim

Eğer Diğer Sebepler Seçeneğini Oyluyorsanız o sebebler nelerdır ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:19 ----------
İlk Oylama benden

Neden Hafif Bulk ?
Çünkü Evlendikten Sonra İnsan İster İstemez Define Olamıyor Bulk Olmak Daha Cazip Geliyor ve zaten açıkcası bence amac yarısma değilse bu spor bulk devam edılmelı diye düşünüyorum.
Ha Birde akdenizde yaşamama ragmen deniz havuz vs pek girmediğimden görüntü olsun diye hiç karın kaslarına agırlık vermedim