Bu Spordaki Amacınız ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MDSK33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fitness Yapmadaki Amacınız Nedir ?

• Total voters
    86
  • Poll closed .

MDSK33

Üye
Evet Arkadaşlar Hep Merak Etmişimdir Neden Body - Fitness Vs Yapılır ? Amaclar nelerdir ???

Herkes Amacına Göre Oylayıp Nedenini Yazarsa Sevinirim :)

Eğer Diğer Sebepler Seçeneğini Oyluyorsanız o sebebler nelerdır ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:19 ----------

İlk Oylama benden :)

Neden Hafif Bulk ?

Çünkü Evlendikten Sonra İnsan İster İstemez Define Olamıyor Bulk Olmak Daha Cazip Geliyor ve zaten açıkcası bence amac yarısma değilse bu spor bulk devam edılmelı diye düşünüyorum.

Ha Birde akdenizde yaşamama ragmen deniz havuz vs pek girmediğimden görüntü olsun diye hiç karın kaslarına agırlık vermedim :) yani ben zaten vücudumu göstermek için birşey yapmadıgımdan define yada bulk çok önem vermıyorum Üstüme Bişey Giydiğimde Yakışsın Hafiften Türk kası göbeğim olsun yeter arkadaş :D

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi vücutcusu olmak ve mr.olympia olup türk bayrağını dalgalandırmak istiyorum..inş tabi:D

en başta kendime iyi görünmek istiyorum aynaya baktıgımda evet budur demeliyim.
kısacası sıradan bir vucuda sahip olmak istemiyorum...

Güzel :) okuyan arkadasların hepsı ankete katılıp yorum yaparsa sevınırım :) düşünceler çok önemli

Bir kaç tanesinin karışımı aslında, kendimi beğenmem benim için önemli, özgüveni arttırıyor. Güçlü olmak ayrı bir katkısı. Dışardan bakıldığında beğenilmenin verdiği haz ise bir başka

önceliğim sağlık.daha sonra her durumda kaçamak bakışların artmasına sebep olan mükemmel bir vücut olması.

Ben fit vücuda sahip olmayı istiyorum. Fazla kaslı olmak istemiyprum açıkçası yani hafif bulk. Vücut güzel olsun. Sağlıklı ve güçlü olayım. Bir şeyi yaparken yorulmayayım öküz gibi her işi becerebiliyim. Bunları istiyorum. Herkes dürüst olsun. Kızların beğenisi için de yapılıyor. Ya da adam dövmek için.

Sağlıklı vücut...Ve TÜRKİYENİN Jay Cutleri olmak için :)

bazı arkadaşlar biraz bol keseden atmış :D
her sporda oldugu gibi daha spora yeni başlamış arkadaşlar o sporda en populer olanı örnek alır. mesela futbola yeni başlayan biri messiyi, ronaldoyu...
ama biraz gerçekci ve mütevazı olmakta gerekir diye düşünüyorum.
ben o olacagım bu olacagım diyerek bişey olunmuyor.
hedefler basamak basamak olmalı.

Herkezin body'de istediği vücut başka bazıları fit karın kaslı isterken bazılarda daha kaslı ve daha çok iri olmak istiyor.Benimde istedeğim vücut tipi daha kaslı ve daha iri olmak.

hem daha kaslı hem daha iri :) baya bi zaman alır =)

Yağ oranım %7'nin altında olarak +100 kg olmak. Şu anda zaten +100'üm de yağ oranım %20'den yüksek. Epeydir ölçtürmedim %30 çıkarsa şaşırmam. Birkaç tane sağlam GH kürü yapmadan zor gözüküyor. Piyango falan çıkarsa olabilir. :)

profilimdeki fotografımdaki halimi bir ömür korumak :)

Back
Yukarı