Body_Freak
Üye
Öncelikle merhaba...
Arkadaşlar bu spora başlamayı düşünüyorum ve gerçekten azimli ve istekliyim fakat şöyle bir problemim var..1.80 boyum var 90 küsür kilom var fakat aklınıza geldiği gibi çok şişman gözükmüyorum..
..18 yaşındayım...Spor salonuna yazılarak bu sporu yapmak istiyorum..Sorularım şunlar..(Bu arada kemik gelişimim yaptırdıgım bir test sonucu normalin üstünde çıktı..Bunun kiloya etkisi varmıdır?..Söylerseniz sevinirim..
..Evet sorulara geçiyorum..
1-)Bu sporu sağlıklı bir şekilde yapabilmem için kaç kiloya düşmem lazım ve bu ne kadar zamanımı alır?
2-)Spor salonunda başlangıç olarak ordaki hoca başta fitness tarzı bir zayıflatma yönteminemi başvurur yoksa direk ağırlığamı sokar beni?
3-)Sonuçta 90 küsür kiloyum ve haliyle göbek var..
..Nasıl eritebilirim?
4-)Bu zayıflama ve vücudü şekle sokma evresi toplam ne kadar sürer?
5-)ve bana salondaki hocanın vereceği programı tahminen söylermisiniz?
Sorularım bu kadar,cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..
weightlifterbench_O
Arkadaşlar bu spora başlamayı düşünüyorum ve gerçekten azimli ve istekliyim fakat şöyle bir problemim var..1.80 boyum var 90 küsür kilom var fakat aklınıza geldiği gibi çok şişman gözükmüyorum..

1-)Bu sporu sağlıklı bir şekilde yapabilmem için kaç kiloya düşmem lazım ve bu ne kadar zamanımı alır?
2-)Spor salonunda başlangıç olarak ordaki hoca başta fitness tarzı bir zayıflatma yönteminemi başvurur yoksa direk ağırlığamı sokar beni?
3-)Sonuçta 90 küsür kiloyum ve haliyle göbek var..

4-)Bu zayıflama ve vücudü şekle sokma evresi toplam ne kadar sürer?
5-)ve bana salondaki hocanın vereceği programı tahminen söylermisiniz?
Sorularım bu kadar,cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..