Bu Sporda 10 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz?

Herkes farklı amaçla başlar vücut geliştirmeye..
Kimisi zayıflamak,kimisi kilo alıp hacimlenmek , kimisi yazın plajda daha güzel görünmek için başlamıştır bu spora...
Bu sebepleri yüzlerce hatta binlerce olacak şekilde çoğaltabiliriz..

Emeğimizi,paramızı, terimizi , vaktimizi, bazen sosyal hayatımızı veriyoruz bu spor için...

Peki Bu Sporda 10 Yıl Sonra Kendimizi Nerede Görüyoruz ?

10 yıl sonrası için hedeflerimiz neler bu sporda ?
Müsabık mı olmak istiyoruz , yoksa salonun en iyisi olmak mı ?
Bu soruyu soruyormuyuz kendimize ?

İlk cevabı verme geleneğini konuyu açan olarak sürdüreyim..

Ben kendimi 10 yıl sonra , 90-95 kilo ağırlığında , 45 cm kol ölçüsüne ulaşmış, L beden giyinen birisi olarak görüyorum..Hedeflerim ve amacım bu yönde..

10 yıla kim öle kim kala :) evli mutlu çocuklu olurum heralde 10 yıl sonra :D

10 yıl sonra ben 50 + kol olcusunde ve 100 + kg da goruyorum kendımı :)

musabık olurmuyum bence hayır olmam :)

Senin hedeflere birşey kalmamış ki , zaten 100+ dasın :) zaten 45 cm kol var :)
Senin 10 yıl sonrasını beklemene gerek bile yok :D

Benim hedefim ilk başladığımda 3 yıl sonrasıydı..ama bırakmamak kaydıyla( 3 yıl sonra)....ama i,çine girdikçe heefler de büyüyor..evliyim 2 çocuk var..yaş 29..şu aşamada 10 yıl sonrası bana pek parlak değil..hedefim en faza 35 yaşına kadar salona gidebilirim..oda terslik olmazsa...

ama spordan uzak kalmam....

Benim hedefim ilk başladığımda 3 yıl sonrasıydı..ama bırakmamak kaydıyla( 3 yıl sonra)....ama i,çine girdikçe heefler de büyüyor..evliyim 2 çocuk var..yaş 29..şu aşamada 10 yıl sonrası bana pek parlak değil..hedefim en faza 35 yaşına kadar salona gidebilirim..oda terslik olmazsa...

ama spordan uzak kalmam....

10 yıl sonra senin oğullarınla birlikte idman yapıcaz inşallah :)

Onları da body ci yapıcaz , böyle dumbler ı yere atmalı tükürmeli felan çalışsınlar :D :D

10 yıl sonra senin oğullarınla birlikte idman yapıcaz inşallah :)

Onları da body ci yapıcaz , böyle dumbler ı yere atmalı tükürmeli felan çalışsınlar :D :D :D

Valla tam üstüne bastın Burak :) evde unutmadığım sürece hergün 10 şınav 8 mekik çekmeye başlladı ilk günler göğüs hizasından tişörtünden çekerek yardım ediyorudm..1 hafta 10 gün sonra baba kendi kendime çekebiliyorum demeye başladı :)

daha 5 yaşında ve dediğim gibi 8 mekik 10 şınav...zamanla sayı artıcak vede nizamilik ön plana çıkacaktır...

bakalım hayırlısı..keşke benim babam olsaydıda erken yaşalrda başlama şansım olsaydı ..biz göremedik bari çocuklarımız görsün...

hakim abi hatta ben içemedim sen iç evladım diyip birde iso 93 hediye aldın mı çocuklara tamamdır :D bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler,biz twinlab içiyorduk dersin :D

Hergün çalıştırma , bir gün off bir gün on çeksin şınavı , gelişmez yoksa :)

hakim abi hatta ben içemedim sen iç evladım diyip birde iso 93 hediye aldın mı çocuklara tamamdır :D bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler,biz twinlab içiyorduk dersin :D

Yok kardeşim weider kullandırıcam onlara en pahalısından :)

Hergün çalıştırma , bir gün off bir gün on çeksin şınavı , gelişmez yoksa :)

Tamam öyle yapayım bundan sonra ...ancak büyüğüne bakıp daha 1,5 yaşındakide çekmezmi ...birde çekerken ııııhh aaahh gibi sesler de çıkartır tam deli ediyor beni :)

hakim abi aman diyim çocukları serdar'dan uzak tut :D:D

hakim abi aman diyim çocukları serdar'dan uzak tut :D:D

Bak iyi hatırlattın valla :) yoksa önünü alamam ilerleyen yıllarda..

Kesinlike Serdar la tanıştırma :D :D

Hakim abinin çocukları süper eğitiriz :D

Yavuz dediğin gibi ,

Pump eğitimi Serdardan :D
Dövüş eğitimi Yavuzdan
Body de ben ve Sezer
Supplement de AngryHun olursa :) gelecenin MR.Olympia adayları şimdiden belli :D :D :D

Bizde ihtiyarlar olarak izlemeye gideriz yarışmaya :)

Hakim abinin çocukları süper eğitiriz :D

Yavuz dediğin gibi ,

Pump eğitimi Serdardan :D
Dövüş eğitimi Yavuzdan
Body de ben ve Sezer
Supplement de AngryHun olursa :) gelecenin MR.Olympia adayları şimdiden belli :D :D :D

Bizde ihtiyarlar olarak izlemeye gideriz yarışmaya :)

ne ihtiyarı yahu sen de amma yaptın :D oğlan 35inde olympia olsa ben de 48 olurum, eh pek te ihtiyar sayılmam-hele ki "oldboy" ronnie abimizin şimdiki halini görseniz :D

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa arkadaşlar :D nden böle yapiosunuz ama :D:D ben kendimi 10 yil sonra nasıl görüyorum.. valla omuzları 150 yapicam calfleride 45 e yakın inşallah bir aksilik çıkmazsa. onun dışında salona gitmediğim günlerde tabikide.. bench_O hea ben kendi çocugumada gördüğüm her cocuga pump önericem hyper_:D bir gün çok faydasını göreceğinden bahsedicem. pump ın yararlarını anlatıcam. gerçekten sağlıklı bir yaşam için şart. çünkü her zaman salona gidemiyoruz. o yüzden evde işte okulda yalnız kaldıgımız her yerde... dumbellllsbench_O sağlıklı iki kolunuz varsa durmadan şınaw.. 90 yaşıma geliyim yine çekicem... thums:

Ben kendimi elinde bastonla salona giden biri olarak görüyorum :)
şaka maka ama ben sporu çok sevdiğim halde erken evlenen ve zorbir mesleğe sahip olduğum için şuanki (kol = 40) kol ölçüme + 5 etlesem yeter galiba :) 45 cm kol ve ona uygun bölge ölçüleri tabi.

10 yıl sonraaaa evlenmiş olurum herhalde. yaş olacak 28-29, evlenmek gerekir malum.

sportif olarak ise 10 yıl sonra kendimi
*gerçekten çok güçlü
*85 kilo civarı (yağ oranı düşük olmak kaydı ile) (90 olursa daha iyi olur :D)
*çok sıkı bir dövüşçü-farklı disiplinlerde uzman olan bir dövüşçü
*aslında direktman jason statham çok iyi olur, michael jai white tarzı da gayet iyidir

bu arada demircan256, çocuklara dövüş eğitimini de ben veririm:D pump serdardan, body danny-sultanmehmedten, supplement angryhundan olur tahminim :D

Konu'nun dışına taşıldığı için bazı mesajları silmem gerekiyordu ancak çok hoş ve samimi sohbetinizden dolayı birleştirmeyi tercih ettim.
Mesajlarımızın konunun dışına taşmamasına özen gösterelim lütfen arkadaşlar.

belki evlenir çoluk çocuğa karışırız...bir bakmışsınız salonun önünden geçecek vaktimiz bile kalmamış...o yüzden ben 10 yıl sonrasını düşünmüyorum :)

26 yaşımda olacağım o zaman :))

aslında 10yıl sonra biraz uzun gibime geliyor ama;

* +45 kol +80 kg mma alanına yönelmek istiyorum fakat bunu 10yıl çok önceden yapmış olurum gibime geliyor ama Allah bilir tabi ki :))

* birde evlenmiş olsam fena olmaz
* istediğim bilgisayar mühendisliğin bölümünü de(istediğim üniversitede dahil) kazanıp bitirsem :))
*hayatımı bir düzene oturtsam gibi tabi o zaman kim öle kim kala :))

10 yıl sonra çok yerde görüyorum hayal etmenin sonu gelmez.
ama en kötü ihtimal
sporu saglık için yapan ve işinde gücünde biri olarak görüyorum..

Back
Yukarı