arkadaslar öncelikle burdaki tecrubeli arkadaslarımdan abilerimden hocalarımdan
yardım istiorum vucud geliştirmeye 4 aydır gidiyorum ama sanki istediğim gibi
olmuyor istediğim gibi gelişmiyorum görünmüyorum yada yanlış zamanda yanlış şeylermi bekliyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum bana yardımcı olmanız icin resim eklemek isterdim ama ekliceğim bi cihaz yok elimde su anda
bunun için ölçülerim boyum kilom olarak sölicem yardımcı olursanız çok sevinirim
boy = 1.78
kilo =68
yaş = 18
------
ilk ay öçülerim bunları hatırladıgım kadarıyla yazıcam yarın hemen program kagıdımdan bakıp dogru ölçüleri yazıcam tamamen
- bel = 76
- kol - 30
- omuz -105
- gögüs 90
---
şimdiki ölçülerim (4 ay )
- bel 78 ( bi ara 74 e kadar düşmüştü sonra nolduysa arttı kesınlıkle spora basladım baslıyalı kılo almadım sadece ölçüler değişti ne aldım ne verdim kilo)
- kol 35
-omuz 119
-gögüs 99
çok tessekur ederim şimdiden herkese
-
yardım istiorum vucud geliştirmeye 4 aydır gidiyorum ama sanki istediğim gibi
olmuyor istediğim gibi gelişmiyorum görünmüyorum yada yanlış zamanda yanlış şeylermi bekliyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum bana yardımcı olmanız icin resim eklemek isterdim ama ekliceğim bi cihaz yok elimde su anda
bunun için ölçülerim boyum kilom olarak sölicem yardımcı olursanız çok sevinirim
boy = 1.78
kilo =68
yaş = 18
------
ilk ay öçülerim bunları hatırladıgım kadarıyla yazıcam yarın hemen program kagıdımdan bakıp dogru ölçüleri yazıcam tamamen
- bel = 76
- kol - 30
- omuz -105
- gögüs 90
---
şimdiki ölçülerim (4 ay )
- bel 78 ( bi ara 74 e kadar düşmüştü sonra nolduysa arttı kesınlıkle spora basladım baslıyalı kılo almadım sadece ölçüler değişti ne aldım ne verdim kilo)
- kol 35
-omuz 119
-gögüs 99
çok tessekur ederim şimdiden herkese

-