Bu spor yüzünden kırdığınız,üzdüğünüz,terkedildiğiniz,terkettiğiniz kişi-ler oldu mu?

Akrabalar tarafından beğeniliyor güç açısından,ama kız arkadaşlar beğenmiyor,fazla diyorlar.çok kanat yapmadım o nedenle kasıntı yürüyüşüm belirgin değil,kaslar sıcakken triceps çarpıyor kanatlara,gerçekten dışardan farkedilmesi güç.

ortak sorun;Eskiden böyle degildin.
Spora gittin bilmem neyin kalkı..
Fazla kasılma
O yenir mi ya
bizim orda hayvanlara veriyorlar onlar (yulaf icin)
niye dar giyiniyorsun
kaç ton basıyorsun.

bu tür insanlarla aynı okulda okuyorum.
fakat kıskandıklarını fark etmek paha bicilemez.

bizler kanatlar yüzünden kollarımız ayrık yürüyorüz.
safinaz tipli erkeklerin güvercin edasyıla kollarını aca aca yürümelerine gülüyorum :D

ortak sorun;Eskiden böyle degildin.
Spora gittin bilmem neyin kalkı..
Fazla kasılma
O yenir mi ya
bizim orda hayvanlara veriyorlar onlar (yulaf icin)
niye dar giyiniyorsun
kaç ton basıyorsun.

bu tür insanlarla aynı okulda okuyorum.
fakat kıskandıklarını fark etmek paha bicilemez.

bizler kanatlar yüzünden kollarımız ayrık yürüyorüz.
safinaz tipli erkeklerin güvercin edasyıla kollarını aca aca yürümelerine gülüyorum :D

Aynen öyle millette kasılarak yürüdüğümüzü sanıyor gelde bunları onlara anlat =) Özellikle benim en iyi gelişen bölge kanatlar olduğu için oldukça sıkıntı çekiyorum =)

Ailem ile sık sık tartışıyorum bazen bunun nedeni herkesin başına geldiği gibi yardımcı besinler.
Dün SAĞLIK OCAĞINDA bir doktora sormuşta
Doktor: Bizim komşunun oğlunun karaciğeri bitti öldü demiş tozlar yüzünde. :)
Devamını anlatmama gerek yok sonrası klasik zaten :)

Zamanında düzenli ve bilinçli bir şekilde kullanırsak bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben..

Benimde çok kasıldıgımı söylüyorlar hep, eskiden böyle yürümüyordun spor yapıyorsun anladıkta çok kasılıyorsun çok dayak yersin gibi muhabbetler oluyor arkadaşlar arasında.
2 yıllık amatör spor geçmişine sahibim, kanatlarım geliştiği için kollarım ayrılıyo tabi ki. Birde spor yapan herkes bilirki ister istemez dik yürümeye başlarız.
Dik yürüyorum diye kasıldıgımı sanan insanlar var.
Birde kemik torbalarının kollarını sallandıra sallandıra 7 köyün ağası gibi yürümelerine gerçekten çok gülüyorum :)

Hacinin saclar ucgen olmuş vucudu gibi. ...
Oğlum ne iciyon lan (p.tozu. sanki zehir iciom kndnleri günde 1paket sigara icer)
Oğlum ne yiyon lan.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Bu konuda tavrım çok net oldugu için kimse bana bu tarz şeylerle gelemiyor. Bence bu olayı tartışılacak bir konu haline getirmeyin size bu tarz yaklaşımda bulunanlara.

Size bu işten vazgeç yok gitme yok onu yapma bunu yapma diyenler hayatta yaparken zevk aldığı birşeyden feragat etsinde görelim. Kimse için kendinizi değiştirmeyin kimsedende bunu istemeyin bu kadar açık ve net.

Back
Yukarı