Evet sizce bu sene kim ipi götürür ? hagili Gs mi ? Alexli Fenerbahce , Carewli Bjk , Yoksa karadeniz firtinasi Trabzonmu ?
haklisin, yanliz para yok GS de 6 sezon önceki takimindan yarisi duruyor daha, Bize cem uzan gibi bir kurtarici lazim. Sadece 10 numara değil, GS'nin acilen alternatif bir golcüye de ihtiyacı var. Yaşlanan Hakan'a önlem almak kolaymış. Bunu geçen sezon da gördük, Antep maçında da. Yönetime kolay bir formül; Conçecao ve Petre'yi takas karşılığında harikülade bir 10 numara bir de topa hakim olan çabuk ve gol atma becerisi olan bir forvet alınsın. Canaydın inat edip başkan olmaya ısrar ediyor. Çok inatçı olduğunu biliyoruz da ACİL VE GEREKLİ TRANSFERLERİ ALMAYA İNAT ETME!!! TAKIMIZA KANSER GİBİ LANETMEKTEN DERHAL VAZ GEÇ!!! ARTIK GS'LİĞİNDEN ŞÜPHE EDİYORUZ!!! KASITLI OLARAK MI BİZİ BATIRIYORSUN?!!! BU KADAR HATALI YÖNETİM POLİTİKASI AYIPTIR!
Coleman. Walla bu sene besiktas is yapar demistim, yanliz herzaman teknik direktöre sucu atmak bence iyi degil, oyuncularda istek yok ondan kaynaklaniyor bu kötü gidis. kendim gs´liyim sapina kadar Bu arada Yarin milli maca gidiyorum... Danimarka - Türkiye! 8)