Arkadaşlar hepinizin yazılarını tek tek okudum ve başarılı olan herkesi gönülden tebrik ediyorum.
Bu spora hep başladım bıraktım,başladım bıraktım derken artık yeni yıl ile kesin bir çizgide devam etmek istiyorum.
Daha önceki azmimle 110 kilodan 77 ye kadar düşmüştüm. Ama yaşadığım şehri değiştirmenin yeni bir iş yaşamına başlamanın olumsuz etkilerini gördüm. Vücut yapı tipim kilo almaya çok müsait ne yazikki.
Kendimce bir yağ yakım günlüğü oluşturdum. İradem güçlüdür şükür o konuda sıkıntım yok
yaş 22 boy 1.88 kilo 85 göbek paha biçilemez
Sabah 7 de kalkış
5 yumurta beyazı 1 su bardağı 1 su bardağı light süt 1 ölçek protein tozundan oluşan omletimi yiyorum.
üstüne Hydroxycut Hardcore Pro içiyorum.
8.00
Salona gidiyorum burdaki flexor hocamızın verdiği 1. ay basic hareketleri yapıyorum ek olarak 40 dakika hiit cardio yapıyorum.
9 da spor bitiminden sonra 1 ölçek 350mg light süte protein tozumu içiyorum.
11.00
5 adet ceviz 2 kuru kayısı
13.00
1 kase lapa pilav (yağ,tuz yok)
250mg tavuk bonfile ( yag tuz yok)
Light yoğurt
Salata
16.00
Hydroxycut Hardcore Pro
Biraz meyva ve ceviz atıştırıyorum
20.00
Lapa pilav
250 mg tavuk ızgara
salata
yogurt
Günü böyle kapatıyorum.
Amaç yağ yakmak , fit bir görünüme kavuşabilmek. En önemlisi insanın kendine güveninin gelmesi.
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum.
Bu spora hep başladım bıraktım,başladım bıraktım derken artık yeni yıl ile kesin bir çizgide devam etmek istiyorum.
Daha önceki azmimle 110 kilodan 77 ye kadar düşmüştüm. Ama yaşadığım şehri değiştirmenin yeni bir iş yaşamına başlamanın olumsuz etkilerini gördüm. Vücut yapı tipim kilo almaya çok müsait ne yazikki.
Kendimce bir yağ yakım günlüğü oluşturdum. İradem güçlüdür şükür o konuda sıkıntım yok

yaş 22 boy 1.88 kilo 85 göbek paha biçilemez

Sabah 7 de kalkış
5 yumurta beyazı 1 su bardağı 1 su bardağı light süt 1 ölçek protein tozundan oluşan omletimi yiyorum.
üstüne Hydroxycut Hardcore Pro içiyorum.
8.00
Salona gidiyorum burdaki flexor hocamızın verdiği 1. ay basic hareketleri yapıyorum ek olarak 40 dakika hiit cardio yapıyorum.
9 da spor bitiminden sonra 1 ölçek 350mg light süte protein tozumu içiyorum.
11.00
5 adet ceviz 2 kuru kayısı
13.00
1 kase lapa pilav (yağ,tuz yok)
250mg tavuk bonfile ( yag tuz yok)
Light yoğurt
Salata
16.00
Hydroxycut Hardcore Pro
Biraz meyva ve ceviz atıştırıyorum
20.00
Lapa pilav
250 mg tavuk ızgara
salata
yogurt
Günü böyle kapatıyorum.
Amaç yağ yakmak , fit bir görünüme kavuşabilmek. En önemlisi insanın kendine güveninin gelmesi.
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum.