Bu program yağ yakmamda yardimci olur mu?

20150623_215524-1.jpg
Merhaba yasim 17 kilom 116 boyum 1.85 vucudumda 39 kilo yag var :( spora basladim bu hareketleri verdi hocam istedigin agirligi ayarlarsin dedi 15 kiloya aldim ama suan inanilmaz agri cekiyorum hem hamliktan hemde fazla agirliga taktigimdan dolayi oldugunu dusunuyorum onerebileceginiz bir sey var mi? Amacim saglikli kilo verirken sarkma olayini en aza indirmek.

Yağ yakıminda programdan çok beslenmen önemli bu konuda bilgi sahibi olmaya bak forumda yeteri kadar kaynak mevcut.bu program başlangıç programı az hareket var 1 2 hafta yapıp hocandan yeni bi program istesen iyi olur.o ağrı herkesde olur 2 3 güne geçer.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağ yakıminda programdan çok beslenmen önemli bu konuda bilgi sahibi olmaya bak forumda yeteri kadar kaynak mevcut.bu program başlangıç programı az hareket var 1 2 hafta yapıp hocandan yeni bi program istesen iyi olur.o ağrı herkesde olur 2 3 güne geçer.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 hafta da 1 ölçüm yapılacakmış. O zamanlar program değiştirilecek. En önemlisi yağ yakimi benim için biraz bakinayim forumda tesekkurler. :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı