Bu normal mi ?(eskisi gibi ağırlık kaldıramamak)

Mrb arkadaşlar ben sporda 3. ayımı doldurmak üzereyim ve daha bir aya kadar kaldırdığım ağırlıkları artık kaldırmamaya başladım bunun sebebi ne olabilir ? Ayrıca 2 haftadır spora gidiş saatlerimi de değiştirdim.Önceden 15-16 gibi gidiyorken şimdi ise sabah 10-11 gibi gidiyorum.

Benim bir diğer sorunum ise sol kolum geç gelişiyor sağ kola göre daha sönük bunun hakkında fikri olan yazsın lütfen.
 
Büyük ihtimalle dinlenme ve uyku düzeni ile ilgili problemleriniz olabilir. Şuanda benimde bu sporda dördüncü ayım ve gözlemleyebildiğim kadarıyla düzenli ve uzun soluklu bir uyku, çok büyük performans değişikliklerine yol açıyor. Genellikle sabah 9 buçuk 10 gibi spor yapıyorum ve uyku süresi değişikliklerinde performans farklılığını kendimde çok net gözlemleyebiliyorum. Minimum 8 saatlik uyku süresiyle çok daha iyi antrenmanlar çıkarabilirsiniz.
 
Zaman zaman ağırlıklarda performans düşüklüğü yaşanabilir. Dediğiniz gibi antrenman saatlerinizi değiştirmişsiniz. Vücudunuzu yeteri kadar dinlendirebiliyor musunuz, sabaha yapılan antrenmanlarda vücudunuzu gerektiği kadar besleyebiliyor musunuz ? yada beslenme değişikliği yaşadınız mı? Bunlar hep birer etkendir.

Bir diğer etkende psikolojik boyuttur. Normal hayatınızda kafanızı takacağınız bir şey yada stres bile antrenman performanslarınızı etkileyebilir.
 
Bence bunun sebebi erken saatlerde yapmanız o kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuzki karbonhidrat bakımından zengin yani enerji veren besinler tüketebileceksiniz ? Bence eski antreman saatleriniz daha iyi onlara dönmeniz daha iyi tabikide sizin kararınız iyi forumlar
 
sex hayatından tutta piskolojik sıkıntılarakadar yüz tane sebep sayabilirim
 
değerli yorumlarınız için tşklr arkadaşlar... Bir öğrencinin en büyük problemi düzenli beslenememek ve iyi uyuyamamak büyük ihtimal benimde bu nedenlerden kaynaklanıyordur.
 
Back
Yukarı