Bu noktadan sonra ne yapmalıyım ?

Değerli arkadaşlar ve hocalar herkese iyi forumlar. Aranıza yeni katıldım. Tabi aslinda 9 ay önce , kilo vermeye karar verdiğimde katılmalıydım ancak olmadı neyse. Ben 24 yaşındayım , 190cm boyunda ve 91 kg ağırlığında , kemik yapısı iri biriyim.9 ay içinde 136 kg dan 91 e düştüm. Düşük karbonhidrat ve haftada 3-4 gün sadece kardiyo çalışarak 45 kg verdim. Tabi ne mi oldu ? Kollar, karın , üst bacak , bolgelerimde sarkmalar oldu. Kendime 85 kg hedef koymuştum ve 85 e ulaşinca artik ağırlık çalışmaya başlayacaktım. Fakat hem ağırĺık çalışıp hem yağ yakmanin mumkun oldugunu söyleyen ve bunu uygulayan insanlari gördükçe buradaki profesyonel sporcuların fikrine ihtiyac duydum. Şimdi sizlere tek sorum nasil bir yol izlemeliyim ki bu harabe vücut bir nebze adama benzesin? Sevgiler saygılar.

Geç bile kalmışsın kardeş hem ağırlık hem kardiyo ile hem vücut yapardın hem kiloyu daha sağlıklı biçimde verirsin ama neyse zararın neresinden donsen kardir şimdi sen düzgün beslenmeyle ağırlık antremanlarina başla

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı