Bu nasıl oluyor!?

benim sınıfımda bi çocuk var geçen sene çok zayıftı ve cılızdı bu sene o gitmiş başkası gelmiş resmen... durmadan kaslarıyla artistik yapıyo çok güzel bi vücut yapmış 1 sene içeriisnde ama sorum şu bize sürekli hergün 100 şınav çekiyorum gibisinden şeyler söylüyo bizde çek diyoruz yanlış yunluş yapıyo barfixide aynı şekilde bel kırarak ve tam yapadan yapıyo ama mükemmel bi şekilde kasları çıkmış herhangi bi şekilde suplement kullanmıyo onu biliyorum ama hareketleri yanlış yaparak nasıl güzel bir vücuda sahip olmuş bi fikri olan varsa yazabilirmi?

barfix şınav mekikle vucut yapmak mümkün ama bu çok zorlayıcı olur ve ciddi bi programa ihtiyac vardır. daha kısa yoldan insanlar bodyi tercih edebilir hem daha kısa zamanda daha fazla gelişim için.

salona gıtmıstır o sınavla barfıks le oyle cok guzel vucut olmaz eksık olur olur ben sınavı ısınmak ıcın cekıyorum gelıstırmıyor ılk basta belkı bıraz gelısır oylede kalır ılerlemez

barfix şınav mekikle vucut yapmak mümkün ama bu çok zorlayıcı olur ve ciddi bi programa ihtiyac vardır. daha kısa yoldan insanlar bodyi tercih edebilir hem daha kısa zamanda daha fazla gelişim için.
Bencede body yapmıştır . Body gerçekten adamı değiştiriyor(fiziksel anlamda) şınav çekememesi veya yanlış çekmesi vücudunun kassız olduğnu değiştirmez . Düzgün bir antrremanla herkes yeteri kadar şınav çekebilir bu benim görüşüm .

yani body yapmıştır ama şuda var barfix şınav mekik yanlış yapılsa bile kasları çalışır yani

Doping kullandığını bence hiç düşünmüyorum kullansa bile streoid kısa zamanda çok
iş için kullanılıyor . 1 senede ozaman çocuk kas yığını olurdu .

Arkadaşlar atladığınız bir şey var . Bu sporda Çalışma ve dinlenme neyse genetikte odur.

Belki de arkadaşının genetiği sağlamdır . Olabilir . Etrafımda çok böyle insan tanıyorum . Protein tozunu duyduğunda nerdeyse zehir diyebilecek... Fakat Salonda 6-7 ayda harikalar yaratan arkadaşım var . Sanki adam steroid kullanıyor.

heralde sen bahsettiğin kişiyi en son haziranda gördün sonra aradan 3 ay geçti tekrar okulda gördün..şahıs bu 3 ay içinde mi çok iyi gelişti yoksa geçen senenin başında başlamıştıda sen onun vücudunu görme durumun olmadığından gitti geldi bir anda değişti diye yorum yapıyor olabilir misin?

birde yaşını merak ettim bahsedilen kişinin?

Bana da barfiks,mekik ve şınav programı yazsan ne iyi olurdu :) Lütfen ...

heralde sen bahsettiğin kişiyi en son haziranda gördün sonra aradan 3 ay geçti tekrar okulda gördün..şahıs bu 3 ay içinde mi çok iyi gelişti yoksa geçen senenin başında başlamıştıda sen onun vücudunu görme durumun olmadığından gitti geldi bir anda değişti diye yorum yapıyor olabilir misin?

Yazın yüzmeyle beraber bir de fitness yaptıysa ya da az body yaptıysa kaslanır tabi.

geçen senenin başında gördüm bide şimdi gördüm 14tü 15 oldu şimdi

geçen senenin başında gördüm bide şimdi gördüm 14tü 15 oldu şimdi

1 sene içinde vücudunu geliştirmesi çok enteresan,şaşılacak bir durum değil..üye fotoğrafları bölümünde 1 sene içinde geceyle gündüz kadar değişmiş üyelerimiz olduğunu göreceksin..sabırla yapılınca sonuç veriyor bu spor..

Back
Yukarı