Arkadaslar hepinize kolay gelsin iyi calismalar.
Simdi onceden ben 104 kilo idim 5 sene once boy 175 yas suan 25 ozamanlar 20 falan simdi 24 yasina kadar 63 kiloya kadar düstüm hic birsey yemeyip arada spor yüzmek haftada 1 veya alkol ile 40 kilo verdim ..
Arkadasindan yeni hayat iş açma askere gitme gelme derken kilom tekrar 77 'lere geldi fakat beinm bu kilom 68 ile 78 arasi cok degisiyor.
suan 76 ya indim fakat Beslenmem su sekilde olmasina ragmen kilo veremiyorum. Ayrica trioidlerimde sorun yok kan sekerimde hic birsey yok.
Beslenmem su sekilde
Sabah
1 dilip kızarmıs tam tahilli ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir yesil cay
ogle arasi yogurt
oglen salata
ikindi yogurt ( yogurtlar yagsiz)
aksam ton balıklı salata
7 ile 10 arasi ( yüzme kardiyo ve sauna)
10 dan sonra 1 bardak yesil cay normal caylar ise sekersiz alıyorum
büyün beslenmem bu sekilde haftada 4 veya 3 kere spora gidiyorum. 40 dk hızlı yürüyüs yapiyorö 10 ar dakikanin arasinda 2 dk kosuyorum aslında hep kosmak istiyorum fakat kalbimde süpervektrual tasikardi hastaligi var nabzim bir insan nabzina gore 2 kati calisiyor ortalama nabzim 130 - 160 arasi atiyor arada hizlandimi 190 lara kadar cikiyor.
Bu yüzden animal cuts kullanip aspirin alip sade bir kahve cok carpinti yapiyordu.
Normal kullandim carpinti fazla yapmadi ama her zaman terletmedi beni
Sora weider sivi lcarnetine aldim 1500 mlg spordan once 1 tüpü icip spora giderdim..
Arkasından
Tr-power L-carnitine Tablet 50 Ad.portakal Aromalı-Portakal aroması
bunu aldım bu da pek bi ise yaramiyor.
vücut yag oranimi soyluyorum.
%17 gittigim diyetisyen 13 kilo yağdan verip 2.5 kilo kastan almam lazim oldugun soyledi suan boyum 1.75
metebolizmam suan düsük calisiyormus 1500 kalori imis..
Ne yapmam gerekir ne almam gerekir...
Simdi onceden ben 104 kilo idim 5 sene once boy 175 yas suan 25 ozamanlar 20 falan simdi 24 yasina kadar 63 kiloya kadar düstüm hic birsey yemeyip arada spor yüzmek haftada 1 veya alkol ile 40 kilo verdim ..
Arkadasindan yeni hayat iş açma askere gitme gelme derken kilom tekrar 77 'lere geldi fakat beinm bu kilom 68 ile 78 arasi cok degisiyor.
suan 76 ya indim fakat Beslenmem su sekilde olmasina ragmen kilo veremiyorum. Ayrica trioidlerimde sorun yok kan sekerimde hic birsey yok.
Beslenmem su sekilde
Sabah
1 dilip kızarmıs tam tahilli ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir yesil cay
ogle arasi yogurt
oglen salata
ikindi yogurt ( yogurtlar yagsiz)
aksam ton balıklı salata
7 ile 10 arasi ( yüzme kardiyo ve sauna)
10 dan sonra 1 bardak yesil cay normal caylar ise sekersiz alıyorum
büyün beslenmem bu sekilde haftada 4 veya 3 kere spora gidiyorum. 40 dk hızlı yürüyüs yapiyorö 10 ar dakikanin arasinda 2 dk kosuyorum aslında hep kosmak istiyorum fakat kalbimde süpervektrual tasikardi hastaligi var nabzim bir insan nabzina gore 2 kati calisiyor ortalama nabzim 130 - 160 arasi atiyor arada hizlandimi 190 lara kadar cikiyor.
Bu yüzden animal cuts kullanip aspirin alip sade bir kahve cok carpinti yapiyordu.
Normal kullandim carpinti fazla yapmadi ama her zaman terletmedi beni
Sora weider sivi lcarnetine aldim 1500 mlg spordan once 1 tüpü icip spora giderdim..
Arkasından
Tr-power L-carnitine Tablet 50 Ad.portakal Aromalı-Portakal aroması
bunu aldım bu da pek bi ise yaramiyor.
vücut yag oranimi soyluyorum.
%17 gittigim diyetisyen 13 kilo yağdan verip 2.5 kilo kastan almam lazim oldugun soyledi suan boyum 1.75
metebolizmam suan düsük calisiyormus 1500 kalori imis..
Ne yapmam gerekir ne almam gerekir...