Bu nasıl bir protein tozu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmrd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cmrd

Üye
spor salonundaki hoca bana şunu aldı da sizce gereksiz bir ürün mü duyan var mı parayı cebe mi atmıştır bir dahakine ben mi alayım:D çok soru oldu cevaplarını bekliyorum
Perfect Nutrition Vintage 3-fx Whey Protein Tozu - ANİMAL T-SHİRT HEDİYELİ !!! - Biovitaminler.com

içindekiler : Konsantre peynir altı suyu proteni, kalsiyum kazein, bezelye proteini, çikolata aroması, Kıvam arttırıcı: Guar gam E 412, Vitamin karışımı: Askorbik Asit, Niyasin, Alfa-Tokoferil Asetat, Kalsiyum, Pantotenat, Piridoksin, Hidroklorür, Tiyamin, Riboflavin, Folik Asit, Biyotin, Siyanokobalamin, Tatlandırıcı: Sorbitol E 420

Ben bu ürünü kullanmadım içeriğini inceledim internet sitelerinde pek hoşuma gitmedi

Bir dahaki sefere kendiniz alın güvenilir bir mağzadan örnek:Optimum gold,Muscletech Nitrotech,Ultimate prostar vs...

içindekiler : Konsantre peynir altı suyu proteni, kalsiyum kazein, bezelye proteini, çikolata aroması, Kıvam arttırıcı: Guar gam E 412, Vitamin karışımı: Askorbik Asit, Niyasin, Alfa-Tokoferil Asetat, Kalsiyum, Pantotenat, Piridoksin, Hidroklorür, Tiyamin, Riboflavin, Folik Asit, Biyotin, Siyanokobalamin, Tatlandırıcı: Sorbitol E 420

Ben bu ürünü kullanmadım içeriğini inceledim internet sitelerinde pek hoşuma gitmedi

Bir dahaki sefere kendiniz alın güvenilir bir mağzadan örnek:Optimum gold,Muscletech Nitrotech,Ultimate prostar vs...
bugün de bana dymatize iso önerdi 150 tl'ye sizce aliyim mi yoksa hepsiburada'dan 150tl'ye nitrotech mi aliyim

Dymatize Iso 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate 2275 Gr Protein Tozu Dymatize
198,00 TL supllementler.com fiyatı başka ürün olmasın o fiyata pek verebileceğini sanmıyorum.

Hepsiburada dan alıcaksan Ultimate prostar 179tl bunu tavsiye ederim.Nitrotech e kıyasla servis sayısı ve amino asit profili çok daha yüksek .

Back
Yukarı