Bu s..tığımın my vitanet.com 10lbs optimum whey aldım kredi kaartıyla ,herifler order number verdi,shipping yapılınca e-mail atacaz dediler ama 6 gün oldu haber yok bide global express mail yoluyla gelcek.Matercard la yaptım siparişi acaba problem omu?en komiği heriflere 5 tane e-mail attım cevap veren yok.Bu konuda yani vitanet hakkında bilgisi olan varmı?
Malesef vitanet ile bilgim yok, ama endiselenmene bence gerek yok. Aslinda cogu internet saticilarin "servisi" hicde iyi degil, bazi sorularada cevap vermek istemiyorlar, sitelerde bazen "en cok sorulan sorular" diye bölümleri oluyor.. bu siteden ne aldin ? ben hic bi satis bölümü göremiyorum sitede ? Sabirli ol bence gelir sorun cikmaz
Eger site yavas isliyorsa o zaman ya müsterisi coktur yada fazla adami yoktur. Baska bir alternatif olamaz. Ben bahsettigin siteyi bilmedigim icin herhangi bir olumlu yada olumsuz bir sey söylemiyecegim. Ben su an belli basli sitelerde satilan ürünleri arastiriyorum. Eger saglam bir rapor elime gecerse o zaman tavsiye edebilirim. Simdilik bekleme salonundayim.
Allah sabır versin demekten başka yol yok bence bekleyip görmen gerekecek çünkü ulaşabileceğin tek yol email ondanda cevap vermiyolarsa sitenin kalitesini ortaya koyar bundan sonra www.netrition.com adresini kullanmanı şiddetle tavsiye ederim serviste bir numara...