soruya soruyla cevap vereceğim ama kavrulunca besin değeri düşüyor mu acaba ? ben hep dorleo kullanıyorum da merak ettim.dorleolar kavrulmuş bide fiyatları baya yüksek
ben şöyle düşünüyorum nasıl bulguru lapa yiyorsan kuruyemısten cıg olunca daha faydalı olabılır yani bulguru pişirmişin gene bulgur yıyon ekstra yağ vs besin değerlerini öldürüyor diyorlar ya kuruyemıstede aynı sanırsam evde cıg fındık vardı annem dedı yagsız tavada kavurayım cok guzel olur sanırım onuda yagsız bulgur pısırme gıbı oldu benımde tam o konuda bılgım yok en ıyısı kabuklu cevız amasoruya soruyla cevap vereceğim ama kavrulunca besin değeri düşüyor mu acaba ? ben hep dorleo kullanıyorum da merak ettim.
bende aynı şeyi düşünüyordum zatenÇiğ hali ile içerdiği sağlılkı yağların bozulma ihtimali yok onun dışında kavrulmuş ürünler ekstradan yağ ve tuz içeriyor bu da istemediğimiz bir şey. Forumda bu konuda tartışmalar ve bilgiler mevcut ben kısaca özetledim.