Bu konuda herkesin düsüncelerine ihtiyacim var

Merhabalar

yasim 18 boyum 172 , 2aylik yag yakimimdan sonra son 3 aydir bulk dönemine girdim hacimlenmeye yönelik calisiyorum ama kastan cok yaglaniyorum ve görüntümden hic memnun degilim ve gögüsümde jinekomasti gibi kötü görünüyor.simdi yag yakip hafif agirliklarla fitness tarzi calismayi düsünüyorum atletik fit bi vicuta sahip olmak sadece amacim ne yapiyim sizce lütfen herkes düsüncesini söylesin ne yapmaliyim ya..öyle hafif kilolarla kosu filan yapsam definasyon gibi bigün body bigün cardiyo yapsam yeterli olurmu sert parcali gögüslere sahip olablirmiyim??

bu koydugum resimdeki gibi olsam yeterli..ne yapmaliyim ne tarz beslenmeliyim yag yakicagim icin olan kasida korumak icin low carbo low fat yüksek protein beslenicegim kesinde sonrasi nasil olucak

Eklentiler

• fitness-model-international-chris-austad-8.jpg
    fitness-model-international-chris-austad-8.jpg
    169 KB · Görüntüleme: 408
o vücuta hemen ulaşamassın 1-2 sene düzenli çalışmak lazım bana kalırsa bulk programınla yani çok ağırlık az tekrar biraz yağlanırsan çok aşırı değil göbek olmıcak ama l carnite ürünleri ile definasyon döneminde az ağırlık çok tekrar ile vücutu sert ve parçalı yapabilirsin ama önce büyült kaslarını ondan sonra yap

bu spor sabır sporu benimde senin gibi psikolojim bozulmuştu bence kardiyo ve az kilo çok tekrar yap yağlardan kurtul.. o resimdeki gibi vücut yapmak kolay değil 6 7 seneni alır ki steroid vs kullanmayı gözdende geçirmiş olmalısın oyuzden sımdı sabret ve yağlarından kurtul..

şimdi yazabileceğim bu kadr oliestranjeu@hot.. ekleyebilrsin

öyle hafif kilolarla kosu filan yapsam definasyon gibi bigün body bigün cardiyo yapsam yeterli olurmu sert parcali gögüslere sahip olablirmiyim??

diyerek bencede doğru düşünmüşsün bulk döneminden çık definasyon yap kardio + yüksek tekrarlar..

Back
Yukarı