Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim ben Kazım foruma ara ara girip bakıyordum dün üye oldum. daha önce spor salonuna gittim ama gittiğime pişman oldum acayip soğuttular beni program yazılcaktı nezaman yazcaksınız dediğimde bir kağıda adımı soyadımı yazıp geri oraya koyan biri vardı orda doğru düzgün göstermiyordu bile ilk gun şuna şuna şuna sıratla 3x12 binceksin ağırlıkları kendine göre ayarla dedi ve sonraki 1 aylık süreçte sana gösterdiklerim sana gösterdiklerim diye devam etti haliyle bende bıraktım. Gerçekten hevesim vardı halada var ama salona gidebilecek zamanım yok bende ne yapayım derken birtane ağırlık sehpası aldım baş tarafında ağırlık tutma yeri olmayan tamamen yatıp mekik sehpası olabilen bacak hareketi + arm curl dedikleri hareket varmış tam bilgim yok hareketler hakkında ürün resmi bu : http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/300/Spor_1445412.jpg
ağırlık tutma yeri olmayan birini almamdaki amaç sağlam değiller sallanıyor arası çok dar dedikleri için. kendim yaptırıp ya da uygunsa hazırını sağlamını almayı planlıyorum.
konuya gelecek olursak
17 Yaşımdayım
boyum 172
kg 53
zayıf yapılı biriyim tüm aile evlilik sonrası tabiri caizse halk arasında (yarma) dedikleri tiplere dönüşmüş
Ben boyumun biraz daha uzamasını en azından 180 olmak istiyorum
Bu bölümdeki sabit konulardan Yeni başlayanlar için program yazısını inceledim
Beslenme yazısını inceledim ama kendime göre olanını bulamadım
Ben gelişmek (kas + irilik ve boy anlamında) istiyorum
Bench sehpasının yanı sıra neler almalıyım bilemediğimden bar vs daha almadım
Nasıl bir çalışma programı belirleyeceğimide bilmiyorum sanırım birde barfiks barı almam gerekiyor lat barı dedikleri ürünü almam gerekiyormu eğer alıcak olursam gelecek ay alabilirim bu ayki bütcemi plakalar ve bar lar ile baya aşmış olacağım
yorum yapıp öneride bulunacak herkese teşekkür ederim saygılarımla
ağırlık tutma yeri olmayan birini almamdaki amaç sağlam değiller sallanıyor arası çok dar dedikleri için. kendim yaptırıp ya da uygunsa hazırını sağlamını almayı planlıyorum.
konuya gelecek olursak
17 Yaşımdayım
boyum 172
kg 53
zayıf yapılı biriyim tüm aile evlilik sonrası tabiri caizse halk arasında (yarma) dedikleri tiplere dönüşmüş
Ben boyumun biraz daha uzamasını en azından 180 olmak istiyorum
Bu bölümdeki sabit konulardan Yeni başlayanlar için program yazısını inceledim
Beslenme yazısını inceledim ama kendime göre olanını bulamadım
Ben gelişmek (kas + irilik ve boy anlamında) istiyorum
Bench sehpasının yanı sıra neler almalıyım bilemediğimden bar vs daha almadım
Nasıl bir çalışma programı belirleyeceğimide bilmiyorum sanırım birde barfiks barı almam gerekiyor lat barı dedikleri ürünü almam gerekiyormu eğer alıcak olursam gelecek ay alabilirim bu ayki bütcemi plakalar ve bar lar ile baya aşmış olacağım
yorum yapıp öneride bulunacak herkese teşekkür ederim saygılarımla