Bu karışım nasıl sizce?

1- 1 büyük bardak proteinli süt
2- 1 büyük muz
3- 1 kaşık fıstık ezmesi
4- 1 avuç ceviz
5- 1 çay bardağı yulaf ezmesi
6- 1 adet 12gr proteinli ülker bar

Bu karışıma başlamayı düşünüyorum öyleyse varım Descartes peki siz ne dersiniz siz de var mısınız,yok musunuz?Daha iyisi varsa lütfen paylaşırmısınız teşekkürler

bar koymayım mı neden ama pavyon ya da meyhane mi koyayım :) şaka şaka bar koymamın sebebi bu karışımı spora giderken yapıyorum hem eenrji versin hem de protein yüklesin ayrıca kaloriside çok kilo almama faydası olur diye düşündüm eğer yanlış yapıyorsam siz doğrusunu söyleyin lütfen teşekkürler

bar koymayım mı neden ama pavyon ya da meyhane mi koyayım :) şaka şaka bar koymamın sebhocebi bu karışımı spora giderken yapıyorum hem eenrji versin hem de protein yüklesin ayrıca kaloriside çok kilo almama faydası olur diye düşündüm eğer yanlış yapıyorsam siz doğrusunu söyleyin lütfen teşekkürler

Hocam biraz bitter çikolata biraZ da cici bebe ekleyebilirsin

barı çıkar cici bebe koyma şekersiz fıstık ezmesi koy. cici bebenin 100 gramında 25 gram şeker var. fazla şeker yüklemesi yaparsan karaciğerinde yağlanma oluşur. yabancı bir sitede bir sürü smoothie ve shake karşımı var. bu smoothie'leri yapanların hepsi gıda mühendisi veya kimyager. hepsi komplek karbonhidrat içeriyor ve senin alacağın 70 gram şekerden daha fazla enerji veriyor.

350-400ml süt 1 kaşık şekersiz fıstık ezmesi yanına istersen fındık ceviz 1 avuç, 75-100 gram yulaf - 1 orta-büyük muz bu karşımı her gün içiyorum vücut yapına göre yağlanmaktan korkmuyorsan hızlı kilo aldırır ve kas yaptırır şahsen ben 2 ayda 9 kilo aldım tabi harici beslenmede önemli*

Back
Yukarı