Bu kadarda olmaz yani!! Uyariyorum, bu filme bakmadan önce gülümseyen yüzünüz tam tersi olacak.... http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_med :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Bunu bana birisi msn de göstermistide icim kararmisti. Dogrusu bu tip videolara bakamam. Daha kötülerini de gördüm ama INSAN olan bu tür seylere izin vermez.
ulan madem derisini alcan önce öldür acı cektirme oros** cocu** hey Allahım ne insanlar var yahu :x :evil: :x :x :x :x :x
Antalya'nın Side Beldesi yakınında bulunan Sorgun Ormanı'nda bir golf sahası yapmak için 200.000 (yanlış okumadınız tam İKİYÜZBİN) ağaç kesilecek. Bu ormanın katli ile birlikte pek çok hayvan ve bitki türü de bölgede yokolacak. Bölge çok büyük bir oksijen kaynağından ve doğal hayat ortamından yoksun kalacak. Yapmanız gereken; sadece www.sorgun.org sitesine ulaşıp oradaki PROTESTO bölümüne girmeniz. LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYIN!!! TANIDIKLARINIZA BU MESAJI LÜTFEN ULAŞTIRIN.
BU ÇOCUK ACABA KAÇ YAŞINDA VE PROFESYONEL İÇİCİ GİBİ C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\OLK1E2\1.jpg
slm bu serefsizlerin medeniyeti bu kadar iste! kurban bayraminda bize katliam yapiyorsunuz derler kendileri içindeki sapik duygulari bastirmak için savunmasiz canlilara saldirirlar bi arda hatirlarsaniz canli maymunun kafasini açip beynini yiyorlardi (8-10 y1l önce star tv. de göstermisti)
!!! SARC4STICK KARDES O ZAMAN TURGAY SENER E SÖYLEYELIMDE AGZINDAN ÇIKAN SÖZLERE YADA E. A.'NA DIKKAT ETSIN ! ! ! . . .
SARC VE ES ES DOSTLARIM ortada galiba bir yanlış anlaşılma var lütfen sizden rica ediyorum bununla ilgili yazı yazmayınız artık ortam gerilmesin bizler dostuz bunu unutmayın birbirimize forum içerisinde sahip çıkalım birlik olalım kendinize iyi bakın saygılar Sabri
Re: !!! Hoca sen yanlış anladın beni Sallıyosun anlamında demedim dediğin şey gerçekten insanlık dışı olduğu için nasıl Turgay Şener o anda denen lafa dellendiyse aynı tepkiyi verir dedim. Bir an için senin salladığını düşündüğümü varsayalım, niye özeline gidip senden bench için tavsiye isteyeyim?! İnsan salladığını düşündüğü insanlardan tavsiye almaz herhalde Ama yinede alındıysan yada yanlış anlaşılmaya meğilli bişiiler dediysem özür dilerim ama hakkımı yiyosun yani...
selam ne bileyim kardes sen öyle kesin bisey yazinca bende yalnis anladim,neyse önemli degil sende benden yana kusura bakma, unut gitsin, bu arada çalismalar nasi gidiyo basladinmi programa? irtibati koparmayalim, kendine iyi bak...
Evet güler yüz fln koysaydım keşke Hoca programına pazartesi başlayacağım bu hafta geçti artık. 2 ay fln uygulamayı düşünüyorum, sonra sonuçlara göre devam ederim. Ben haber vericem sana tamam hadi kendine ii bak, program içinde eyvallah