Bu kızın amacı neydi şimdi ?

Az önce geçen olayı elimden geldiğince özetlee anlatmak istiyorum size. Arkadaşımla boğaz turuna gemiyle çıktık ve yanımızda mavi türbanlı bir kız vardı. Tur 3 saat sürdü ve 3 saat boyunca herdakika bana bakarak güldü falan. en son ben bir peçeteye numaramı yazıp kıza vericektim. Yanına gidip konuşamazdım çünkü annesi ve kardeşleri yanındaydı. Neyse tam inicez kızı zar zor tek yakaladım ve peçeteyi verdim. Kız bana bunu napıcam şimdi ? dedi. O an bu gerizekilıyı valla dövcektim ama tuttum kendimi. Ulan 3 saat boyunca yüzünü benden çevirmedin sadece kesişmek içinmi baktın ? Artık ne bilim kızlarla kesişmeye korkar hale gelmekten korkuyorum :D Bu benim ilk reddimdi. Buda böyle bi anım olsun :D Bu arada kız bizim semtte oturuyomuş galiba. Eğer görürsem onu birkaçşey söylicem.

:)
çok basit bazen kadınların ne istediğini anlamak için müneccim olmak gerekir...
gerçi çoğu zaman kendileride ne istediklerini bilmiyorlar emin ol,o an canı sadece bakışarak flört etmek istedi demekki boşver:D

Ohooo kızlar diyosun amacı belli olur mu :D Okulda kendi halimde yürüyorum hani yürürken gözlerimi kapatıcak halim yok,etrafıma bakınıyorum kazara kızın biriyle göz göze geliyoruz bi anda yürüyüşü değişiyo triplere giriyo sanki ben onu kesiyorumda o bana yüz vermiyo kızıda görsen insan soyu tükeniyo olsa kurtarmak için belki yani sen düşün:).

Son düzenleme:
Az önce geçen olayı elimden geldiğince özetlee anlatmak istiyorum size. Arkadaşımla boğaz turuna gemiyle çıktık ve yanımızda mavi türbanlı bir kız vardı. Tur 3 saat sürdü ve 3 saat boyunca herdakika bana bakarak güldü falan. en son ben bir peçeteye numaramı yazıp kıza vericektim. Yanına gidip konuşamazdım çünkü annesi ve kardeşleri yanındaydı. Neyse tam inicez kızı zar zor tek yakaladım ve peçeteyi verdim. Kız bana bunu napıcam şimdi ? dedi. O an bu gerizekilıyı valla dövcektim ama tuttum kendimi. Ulan 3 saat boyunca yüzünü benden çevirmedin sadece kesişmek içinmi baktın ? Artık ne bilim kızlarla kesişmeye korkar hale gelmekten korkuyorum :D Bu benim ilk reddimdi. Buda böyle bi anım olsun :D Bu arada kız bizim semtte oturuyomuş galiba. Eğer görürsem onu birkaçşey söylicem.

Sevgilinin olması ayrı bi dert kızla dün saatlerce konustuk bugun kavga ettik :( anlaşılmıyor bu kızlar

evet kızlar anlaşılmıyor yavaş yavaş alışman gerekli böyle şeylere abuk sabuk akla gelmeyecek şeylere kızmaları olsun kendileri saatlerce bakıp güler yüzüne sende bakıp gülünce hemen bir havalanmalar özelliklede çok çirkinseler bu havalanma iki katına çıkıyor maalesef birde bir laf diyorsun onu alırlar öyle bir yere çekerlerki şaşar kalırsın o derece bazen insan kız arkadaşsız günlerini özlemiyorda değil hele birde ilişkiyi ilerletmişseniz yandınız günde 30-40 kez mesaj atmalar telefon etmeler şimdi burada hayatında hiç kız arkadaşı olmayan üyelerimize seslenmek istiyorum
icon10.gif
kızlarla çıkmak sokakta gördüğünüz gibi sadece elele dolaşıp aşkım canım demelerle sınırlı değil öyle bunalıcağınız günler olacakki tek başınıza olduğunuz günleri arayacaksınız bazen şimdiden yazayım sonra demedi demeyin
icon10.gif
içimide döktüm ama bazen gerçekten sinirleniyorum hem çok

kızların gerilme dönemleride oluyo çok acayip varlıklar allah kolaylık versin bize :)
Amiiiiiiiiiiiinnnn ya kız 3 saat içinde 2 kere küstü ya sonunda ilişki sen yönlendir dedim ya ne zor varlık bunlar .

Son düzenleme:
Sonuç olarak ay başındayız kızlar regl döneminde olabilirler o yüzden hormonları allak bullaktır bu aralar pek fazla kafaya takmaya gerek yok bence :)

• Like
Reactions: Azi
Üstteki yorumlara katılıyorum. Bana kalırsa öyle bir daha bakıştığın bir kıza direk gidip numaranı vermeye çalışma ne yapacakları belli olmaz, yanlarında abileri babaları falan vardır maazallah :D Bu tür olaylar çok olur yani sevgilisiyle sarmaş dolaşken bile milleti kesen gülümseyen kızlar var, garip.

Foruma üye olalı fazla olmadı önceden nasıl biriydin bilmiyorum ama.
Bana yalan atıp uyduruyorsun gibi geldi her konuya cevabına dikkat ediyorum kızlar bakıyor şöyle böyle.
Belki olayı yanlış anladın bana da bakan oluyor ama her bakan kız için bu aynı anlamı taşımaz.
O an gülünecek bir durumdaydın belki senin haberin yoktu, bilemezsin işin aslını.
Ancak açık açık söyleyeyim ben inanmadım dediklerine inanırsam her gün başka kızla berabersin demektir.
Şunu çok merak ettim yalnız bir fotoğrafını filan resmini görebilme şansımız var mı ? Dediğine göre çok yakışıklısın merak ettim tipini.
Bunu tartışma olarak algılama her erkeğe kızlar bakar ama hangi anlamda baktığını bilemezsin ben burada ben senden daha yakışıklıyım filan demiyorum. Fakat üye olduğumdan beri senin hal ve tavırlarından ben bunu anladım.

yok anam yok bizim kızlarda bişey var milletin kızlar cin gibi :D

Back
Yukarı