bebeqte5tur
Üye
Merhabalar
benim yasim 20. 1.84 boyum ve 76 kg im sormak istedigim.2senedir arasira kucuk aralarda versem iyi beslenemesemde calistim.suan bench presste 80 kusur basiyorum.sirt harekelerimin bir kismi alette 100 bastigim alet var.kilo alma konusunda sikintiliyim.elimden geldignce yag seker kullanmasamda gobel bolgesinde ve belde 1kg yag var.belirgin olmasada rahatsiz edici
kardioda yapiyorum cok abartmadan bu seferde kol hacmimin kuculdugunu goruyorum.yani kasta eriyor.antremanlarimsa hipertrofi anttremanlari gibi,ornegin benchte kaldirabilecegim en yuksek agirlikla 5 er 5er setler yapiyorum.gorenler sen bu agirliklarla nasil buyumuyorsun diyorlar
beslenmeye gelinceyse birzamanlar hergun tavuk burger 2 3tane yer oyle yatardim.kollarim ozamalr sabah kalktgimda daha sis oluyordu.fazla fazla pilav kimi zaman ekmek karbonhidrat aliyoem.tavuk yiyemwdigim gun keain bi kutu ton baligi aciyorum 160 luyor ve 100 graminda 30grama yakin protein var siZce ton baligi nasil bir protein kaynagi tavugun yerini tutarmi?birde bazi ogunlerde protein alamiyorm ve pilav yaninda subblement yapiyorm bu dogrumu sizce.:shock: