Bu işi bilenlere bir kaç sorum olacaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben amatör olarak futbol oynuyorum boyum 1.68 biraz kısa kilom 55 pek göstermiyorum acaba 2li mücadelerde beni taşıyacak vücuda ulasmak için evde nasıl bir çalışma sergilemem gerekir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Birde Kondisyon yüklenmem gerek ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim OKUYAN ve YARDIMCI OLAN HERKEZE TEŞEKKÜRLER weightlifter

Kondüsyon için her gün koş. Beslenme programına dikkat et karbonhidrat ve protein ye daha çok. Ayrıca ben futbol oynayanların fitness dışında vücut geliştirmeyle uğraşmamasını düşünüyorum çünkü hantallaşırsın her gün bir kas bölgen ağrır bu da senin maç performansını etkileyecektir bu yüzden ihtiyacın olan şey mekik çekmek ve ağırlıksız squat hareketleri yapmak.

Neden mekik çekmek. Çünkü mekik karın kaslarını sıkılaştıracak ve hareket kabiliyetini arttıracaktır çünkü merkez bölgenin çok iyi olması futbol oynamanı kolaylaştırır hızını arttırır ve dayanıklı yapar seni. Buna dikkat et.

body yapan furbolcularda var c.ronaldo örneği en iyi futbolcular arasında kendisi.Body yr tek taraflı bakmayın boy ıle bırlıkte baska hareketler ıle bır programı vardır.

evde alet olmadıgı ıcın sahılde veya parkta kosabılırsınız. orta tempoda kosmanızı tavsıye ederım hem cabuk yorulmazsınız uzun sure kosabılırsınız.

c ronaldo body bouldıng calısıyor ve kondısyonda calısıyordur bızım gıbı salona gıdıp agırlık basıp oturmuyor ve 10 yasından berı spor yapıyor vucuttakı her kas onemlıdır bırbırını etkıler vucut bır butun oldugundan body yapmanın futbolcuya ne gıbı zararı olabılır kendı agırlıgıyla ne kadar calısıcak bır sure sonra vucut alısıcak ve hıcbır etkısını hissetmıycek

Evde olmaz o iş.
Strength,yani güç ve dayanıklılık çalışman lazım.
Bench press,squat ve deadlift fazlasıyla yeterli olur.

uzun tekrar yapmalısın kaslarda yorgunluk ve gevşeklik hissetmemek için ayrıca futbolcuların yaptığı atak hareketleri var adını tam bilmiyorum ama şöyle çarpraz koşuyorlar ya yan yan koşu o tür koşular yapmalısın düz koşu fazla işine yaramayabilir çünkü çok fazla dayanıklılık gerektirmez sonuçta koşucu değilsin futbolcusun atiklik lazım onun için sırt egzersizi felan yapman gerekiyor diye düşünüyorum...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı