Bu işe Nereden Başlamalıyım Fotolar içerde Yorumlarınızı Bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Spor yapmanın vakti geldi ve geçiyor galiba vücudum çok sarkık bana tavsiyeleriniz nedir Fitness salonunamı yazılayım veya body salonunamı çok bilgi sahibi değilim bu spor konusunda bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
Kilo:90
Boy:1.85

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle salona yazıl

güzel bir program edin

kaliteli beslen

kgX2 gr protein al

haftada en az 4 gün ağırlık çalış

belli bir hacime kavuşunca diyet ve kardio yap

hacime ulaşınca haftada en az 4 gün 45-60 dk arası cardio yap

uyku düzenine dikkat et

antrenmanlarında yoğun çalış

günde 3 lt su iç

kola....cips....tatlı....tuzlu...unlu mamüllerden kesinlikle uzak dur....

hayatında hareketli ol....mesela asansör kullanmamak gibi....

sabah yürüyüş koşu yapanbilirsen güzel olur

akşam üstü bisiklet sürebilme imkanın varsa değerlendir

zayıflayacam diye aç kalıp kendine işkence etme

herşeyi düzen ve program içinde yap

kendine hedefler küçük hedefler koy

idoller edin

motivasyonunu artırıcı faaliyetlerde bulun

aklıma gelenler şuan bunlar.....diğer arkadaşlarında söyleyeceği çok şey vardır....kolay gelsin

bel çevrendeki yağlar biraz var.önce iyi bi beslenme programın olması gerek. Protein ağırlıklı,karbonhidratlar dengeli esmer pirinç,kepek ekmek vs. yağlar da sağlıklı yağlardan ( omega3-6 vs ) olmalı.
Salona yazılırsan zaten orada seni yönlendirirler.Yok evde çalışayım diyosan önce temel hareketleri yapman gerek (Şınav,Mekik,Plank,Squat,Barfiks)
Omuzlarını geliştir bu seni daha hacimli bi görüntüye kavuşturur.Lateral Raise,Seated Dumbbell Press,Barbell Shrug yap
Kardiyo yap ama HIIT ( yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman ) olsun.Örn 1 dk depar + 30 sn dinlenme.İyi dinlenmeyi unutma
Beslenmede 4 kritik zaman var bunlara çok dikkat et: Uyanır uyanmaz,Antrenman Öncesi,Anterenman Sonrası ve Yatmadan Önce.
Uyanır uyanmaz 500 ml yağsız süt , Anterenman öncesi meyve ve takviye alcaksan 30 gr Whey almayacaksan 160 gr yağsız tavuk eti veya light ton balığı.Antrenman Sonrası : 500 ml sporcu içeceği ve 30 gr whey + 30 gr kazein. Uyumadan önce 200 gr yağsız beyaz peynir ye.
Ve azimli ol pes etmeweightlifter thums:

çok sıkı kardiyo yapman gerekli gibi duruyor. bel çevresini epey eritmen gerekir, tahminen 80 kilo civarına düştüğünde kaslarını belirginleştirebilecek düzeye gelirsin, bu yüzden beslenmene çok özen göster, basit şekerden kaç. akşam geç saatte yeme, yiyeceksen karbonhidratlı besinler hiç yeme. kardiyo ile beraber bol bol su içmen gerekecektir o yüzden en azından günde 2.5 litre su içmeye çalış.

Çok tşkür ederim yorumlarınız için Leopras inan şu karın kaslarımı belirginleştirmeyi çok istiyorum belimi nasıl küçültmeyi çok istiyorum :) Beni maffeden tahminimce ben geceleri çok ders çalışan biriym öyle bilgisayar başında çok oturmam aslına bakarsanız bu üni sınavlarında bu hale geldim gece çok geç yatıyorum 3 4 gibi sabahda 1 2 gibi kalkıyorsun haliyle ve bende alışkanlık olmuş sanki boş durdugm zaman bişeyler yemek istiyorum durduruyorum bazen ama bazende durduramıyorum aslına bakarsanız çok yemekde yemiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:52 ----------

Çok abur cubur yiyen biride değilim

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı