Bu Hatunu Seviyorum (Bicepsler hoş)

Müzik piyasasına 17 yaşında girmiş ve girmesiyle harikalar yaratmış,dinamik,estetik,başarılı,dans için yaratılmış bi hatun Ciara.. Missy Elliot Ciara da ışık görmeseydi bu kadar başarılı olurmuydu tartışılır..

İlk kliplerinde vücudu sıradan sayılabilcek ölçüdeydi..Son videosuna baya iyi çalışmış..Bicepsler bir bayanda görünmesi gereken kadar yeterli ve güzel görünüyor bence..
Sizce :?:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5peZWTwPtV8[/youtube]

Unutmadan yazayım,videoyu izleyince hatunun omuz çalıştıgını düşünebilirsiniz..
Ciara'nın omuzları zaten genişti..Extra olarak biraz kanat çıkarmış..yeterince farkediliyor..

Anna'yla Ciara aynı işi yapsa bende Kournikova derdim..El insaf..
Kıyasa bak..1 tane kiwiyi patates niyetine satmaya benzio :)

hoş hatun.

klibin başındaki hareketi ilginç. zenci hatunlar hoş oluyo bence. ama kliplerinde de şu patates burunlu kocaman dudaklı adamlarla da romantizm yapmıyolar mı illet oluyorum. hatunlar güzel adamlar da bi okadar çirkin. zenci bi hatun beyaz bi erkekle klip çeviremiyo mu amerikada anlayanadım yani.....yada biraz daha düzgün zenci erkeklerde var yani....

BaBe ShaQ dedi:

konu basligi biceps, dolayisiyla karsilastirilan da biceps..
yoksa tenis ve dans veya esmer sarisin akrsilastirmasi yok..
kapishh :)

androm dedi:
BaBe ShaQ dedi:

konu basligi biceps, dolayisiyla karsilastirilan da biceps..
yoksa tenis ve dans veya esmer sarisin akrsilastirmasi yok..
kapishh :)

Konu başlıgı biceps..Ama seninkisi gibi kıyaslanıcaksa 2 tenisçi kıyaslanmalı..yada 2 dansçı..Spor piyasasında olan biriyle ,müzik piyasasında olan birinin ne işler yaptıgını bilecek kadar yetiye sahibiz dimi :?: :!:

Mpoison dedi:
Babe shaq e alışırsın normal hali bu

Senin üzerine vazife değil benim ruhani derecemi başkalarına aktarmak..Haddini bilirsen sevinirim :!:

^^Kişisel saldırılardan kaçınalım.

Bence BaBe ShaQ kesinlikle haklı bu konuda ,karşılaştırılacaksa aynı branştaki kişiler karşılaştırılmalı. Ayrıca Mpoison'un kullandığı ifadede hiç hoş olmamış. Neyse konuya dönelim ,vücut oldukça estetik ve bi bayana yakışacak seviyede.

Back
Yukarı