Bu Hareket Doğru mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PeRTH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PeRTH

Üye
Arkadaşlar 15 yaşındaym ve kısa zaman önce vgye basladım.Hoca bana bi hareket gösterdi halter demirini yüksüz olarak verdi ve 3x10 yapmamı istedi.Sizce bu hareket bnm boy uzamamı engeller mi bide Ağırlık çalışırken hep hafif çalışıyorum.Böyle dvm ederse bi gelişm sağlayabilr myim?

çok tekrar yap sıkılaşır halter demiri dedigin heralde ya bench yada omuz press sırtustu mu yapıyodun hareketi ?

bench yapıyorsun hocanın dedıklerını yap bir süre sonra antramanını degiştirecektir hareketlerine göre engeller engellemez
bench kollar omuz vs engellemez ama deadlif aquat hibi omurgana agırlık bindiren agılıklar engeller

tsk ederim . Hocam da bilgili biri bi bildiği vardır ozaman :D hE bu arada konuyla alakalı değil ama bi sorum olcak antremandan hemn sonra ne tüketmeliyim ? içecek fln

genelde 1 saat içinde katı yiyecek alınmayacağı için şekeri yükseltecek bir küçük çikolata yada meyve suyu içebilirsin diye biliyorum yanlış biliyorsam zaten bilgililer düzeltecektir.

Ewt verdiginz bilgide yanlislik yok ben arasttirdim ya protein tozu diolar yada iste sizin dediginiz gibi meyve suyu falan bende meyve suyu gotururum artik .

üzüm suyu kas yıkımını azaltır üzüm suyu ic meyvasuyu cisnsinden.bi sakıncası yok yemegi 1 saat sonra yemelisin karbonhidrat ve protein agırlıklı beslenmelisin.tavuk et süt peynir vs yagsız olmak şartıyla.

Yaşın 15 yapabilirsin ama çok tekrar gibi şeylere yine de gerek yok 15yasında kas için değilde fit olmakla baslarsan ilerde daha iyi olur.

Back
Yukarı