Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu linkte yeni başladığın anlaşılıyor. Yukardaki linkteki antremanı bence sporda en az 1-2 yıl harcamış ve belli bir kütledeki sporcular için uygun. Kesinlikle önermem. Yüksek kilo düşük tekrar çok riskli bir durum ve anca orta ve ileri seviyeler için gider. Kesinlikle denemeni önermem kendini sakatlama riskin çok fazla
Bu linkte yeni başladığın anlaşılıyor. Yukardaki linkteki antremanı bence sporda en az 1-2 yıl harcamış ve belli bir kütledeki sporcular için uygun. Kesinlikle önermem. Yüksek kilo düşük tekrar çok riskli bir durum ve anca orta ve ileri seviyeler için gider. Kesinlikle denemeni önermem kendini sakatlama riskin çok fazla
Yok hocam merak etme bu programı zaten denemem hem çok uzun ve yorucu,ayrıca zaten bana uygun değil..Ben sadece bu programı buldum ve düşüncelerinizi almak istedim..