Bu göbekle bulka girilirmi? Definasyona devam mı?

66 kg kadar indim göbek gitmedi. Vücut gelişimim güzel inceldim baya konumu takip edenler bilir. Bu aralar karboyu ve kaloriyi arttırdım ama göbeğimdeki düz görünümüde kaybettim şişkinklik veya yağlanma var tam emin değilim ama önceki gibi değil. Artık hacim arttırmak istiyorum ağırlıkları baya arttırdım sağlam beslenince çok güzel antrenman çıkartıyorum. Sizce ne yapmalıyım beslenmeme yüksek devam edersem bu göbek başıma bela olacak. Bi yandanda bulka girip dahada sağlam antrenman çıkarmak istiyorum ne yapayım akıl verin? Bu vücuda ne gider ?

https://postimg.org/image/r4e1imxzr/

https://postimg.org/image/c8mb224pf/

Bulk ve Definasyonu bilmem ama Günlük 2500-3000 kalori harcamalısın sağlıklı besin ile göbeğin gider. Şekeri azalt su içmeyi artır bol bol su iç. zaten zayıfsın 66 kg indi diyorsun kas kaybetmişsin.

keşke daha önce başlasaydın, daha önceden de konuştuk bu konu hakkında hatırlarsın, ben 77den sonra zaten baktım olcak gibi değil 70 e düşsende kas kaybetceksin vücut bir noktadan sonra tepki vermiyor beslenme tarzını 2 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor farklı ve olumlu tepki vermesi için 1.5 aydır bulktayım, yaklaşık 3 kg aldım yağ oranım hiç artmadı takıntı yapma sakın kas olarak ta güzel gelişmeler alıyorum sonuçları takip ediyorum sürekli.

keşke daha önce başlasaydın, daha önceden de konuştuk bu konu hakkında hatırlarsın, ben 77den sonra zaten baktım olcak gibi değil 70 e düşsende kas kaybetceksin vücut bir noktadan sonra tepki vermiyor beslenme tarzını 2 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor farklı ve olumlu tepki vermesi için 1.5 aydır bulktayım, yaklaşık 3 kg aldım yağ oranım hiç artmadı takıntı yapma sakın kas olarak ta güzel gelişmeler alıyorum sonuçları takip ediyorum sürekli.
kalori arttırdım sağlam besleniyorum dirty gibi ama inanılmaz şişlik oldu göbeğimde (abur cubur hariç) yemek ayırmadan yiyorum bu aralar çoğunlukla sağlıklı. daha önce konusmuştuk hatırlıyorum. Bünye meselesi işte ben arttırdım şişkinlik oldu sende olmamış. Başladım artık napalım görücez sonuçları. Karbonhidratı yükselttim proteinide güzel alıyorum hayırlısı bakalım. Yani bana önerin göbeği takmadan sağlam beslenmek sağlam antrenman çıkarmak ?

kalori arttırdım sağlam besleniyorum dirty gibi ama inanılmaz şişlik oldu göbeğimde (abur cubur hariç) yemek ayırmadan yiyorum bu aralar çoğunlukla sağlıklı. daha önce konusmuştuk hatırlıyorum. Bünye meselesi işte ben arttırdım şişkinlik oldu sende olmamış. Başladım artık napalım görücez sonuçları. Karbonhidratı yükselttim proteinide güzel alıyorum hayırlısı bakalım. Yani bana önerin göbeği takmadan sağlam beslenmek sağlam antrenman çıkarmak ?
tabi. odaklanıcağın tek şey büyüyen göğüs ve kol güçlenen sırt ve bacak omuz bölgelerin olsun. ciddi anlamda bir kas kütlen olmadıkça istediğin kadar kilo ver yine de estetik o istediğin görünüm olmaz yani. önceliği kas ve güç kütlen arttıkça define olcağın zaman daha kolay yağ yakıcaksın zaten

Back
Yukarı