odiii
Üye
Evet arkadaşlar herkese merhaba.Fotoğraflarda da görüldüğü üzere yağlı bir vücudum var.Özellikle ön bölgedeki karın ve göğüs kasları üzerinde bulunan yağlardan şikayetçiyim.2 sene önce 9 aylık bir sürede çalışmıştım.Vücudum biraz toparlansa da göbek tamamen erimemişti.78 kilodan 71'e düşmüştüm.Daha sonra okul ve başka nedenlerle spora devam edemedim.
Şimdi ise kilo tekrar 78'e çıktı,boy 1.72 yaş 24 duh
İşin aslı her kış 5-6 kilo alır yazları ise bunu biraz çalışarak veririm.Klasik öğrenci hayatı işte
Ama bu göbek hiç tamamen erimez yada kaybolmaz.
Özellikle sinirimi bozan yıllardır göbek deliğinin altındaki bölge hiç gitmiyor.Ne kadar kilo versem, sıkı çalışsam diyet yapsam ve tartıda 68 kg'lara kadar insemde o bölge tamamen erimiyor.Yapı olarak jöle gibi sert değil.
Kola içmem, cips, çikolata gibi abur cubur çok yemem.Çok dengeli beslendiğimi söyleyemesem de diyet konusunda çok bilgiliyim aslında.İnsan her bildiğini uygulayamıyor ne yazık ki kafa_
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim thums:
Şimdi ise kilo tekrar 78'e çıktı,boy 1.72 yaş 24 duh
İşin aslı her kış 5-6 kilo alır yazları ise bunu biraz çalışarak veririm.Klasik öğrenci hayatı işte

Özellikle sinirimi bozan yıllardır göbek deliğinin altındaki bölge hiç gitmiyor.Ne kadar kilo versem, sıkı çalışsam diyet yapsam ve tartıda 68 kg'lara kadar insemde o bölge tamamen erimiyor.Yapı olarak jöle gibi sert değil.
Kola içmem, cips, çikolata gibi abur cubur çok yemem.Çok dengeli beslendiğimi söyleyemesem de diyet konusunda çok bilgiliyim aslında.İnsan her bildiğini uygulayamıyor ne yazık ki kafa_
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim thums: