Bu Göğüs Programı hk. Görüşleriniz Nedir?

Tolga Murat Balıkçı abimizin tavsiye ettiği bir program, sizin düşünceleriniz nedir?

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-30-15-27-58_1.jpg
    Screenshot_2017-03-30-15-27-58_1.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 459
3 4 yılı doldurmuş birisi için iyi bir program 1 2 yıl veya daha az süredir çalışan birisi için o kadar egzersiz fazla

YANi mrthr35 e katılıyorum kardeşim yeni başliyan birisi isen daha hafifleştirilmiş programlarla başliyabilirsin zaten zamanla kaslarının drenci artar ve bu program sana daha etkili bi şekilde yararı olabilir görüş olara bir karınca kendinin 10 katı agırlıgını kaldırır bu program ise karıncaya birden kendinin 20 katının kaldırmasını istemek gibi birşey olur

Teşekkürler güzel yanıtlar aldım. Ben şuan SL 5X5 uyguluyorum, 1.5 aydır. Yaklaşık 1 senedir de bir geçmişim var.

Teşekkürler güzel yanıtlar aldım. Ben şuan SL 5X5 uyguluyorum, 1.5 aydır. Yaklaşık 1 senedir de bir geçmişim var.
5x5 düşünüyorum bende ama definasyondayım 2 ay kadar daha sürücek definasyonda ağırlık çok zor arttırıyorum. 2 ay sonra başlayabilirim. senin için gelişme nasıl ağırlık arttırımların kaçtan kaça kadar arttı

Benim nefes alma sıkıntım var. 8 senedir sigara kullanıyorum, buna bağlı olarak. Şuan 6.hafta Squat 52kg da B.Press 58 kg da. Henüz ahım şahım bir gelişme yok. Fakat beslenmeye dikkat edip özellikle kalori alımını arttırıp verimli antrenmanlar çıkartmak mümkün
5x5 düşünüyorum bende ama definasyondayım 2 ay kadar daha sürücek definasyonda ağırlık çok zor arttırıyorum. 2 ay sonra başlayabilirim. senin için gelişme nasıl ağırlık arttırımların kaçtan kaça kadar arttı

%100 hatalı bir program hiç bir aklı başında olan antrenör bu programı tavsiye edemez hele o sıralama şekliyle
tolga murat balıkçı anabolik steroid kullanıyor ve bu şekilde antreman yaparsa verim alabilir
ancak siz doğal şekilde antreman yapan biriyseniz bu antremanla bir şey elde edemezsiniz (spora yeni başlayan biri değilseniz)

Back
Yukarı