yorumun için teşşekürlerŞu şekilde daha faydali olabileceğini düşünüyorum :
incline d. press
incline fly
bench d. press
butterfly
pullover
Buradaki amaç press-aç veya kapa olayı mı ? bunu biceps'te yapsak nasıl olur. Mesela Barbell curl yapalım ardından dumbbell hammer curl ? kolu topla ve uzat ? sizce nasıl uygun olur mu?Şu şekilde daha faydali olabileceğini düşünüyorum :
incline d. press
incline fly
bench d. press
butterfly
pullover
olur bence ben bicespte barbel curl cable curl ve hummer curl yapıyorumBuradaki amaç press-aç veya kapa olayı mı ? bunu biceps'te yapsak nasıl olur. Mesela Barbell curl yapalım ardından dumbbell hammer curl ? kolu topla ve uzat ? sizce nasıl uygun olur mu?
senin vücudunu bilmiyorum belkide göğüslerin büyüktür, ama amacın büyütmekse en az 1 1bçuk sene barbell takılmalısın.1 ayda 1 değiştiriyorum 1 ay dumbell 1 ay barbell
Dostum 6 Aylık Sporcuyum Ve Zayıfım Diyebilirim Boyuma Göre Kilo 60 Boy 1.77 Bana Örnek Verebileceğin Bir Göğüs Çalışma Sistemi Varmı Şuan Hepsi Hareketlerin Dumbelle 1 Tanesi Makinayla Oda Butterflysenin vücudunu bilmiyorum belkide göğüslerin büyüktür, ama amacın büyütmekse en az 1 1bçuk sene barbell takılmalısın.
Dostum 6 Aylık Sporcuyum Ve Zayıfım Diyebilirim Boyuma Göre Kilo 60 Boy 1.77 Bana Örnek Verebileceğin Bir Göğüs Çalışma Sistemi Varmı Şuan Hepsi Hareketlerin Dumbelle 1 Tanesi Makinayla Oda Butterfly