Bu Göğüs Antremanı İyimi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zero59

Üye
Arkadaşlar Sizce Bu Omuz Antremanı İyimi 6 Aylık Bir Sporcu İçin Yaş 16 Kilo 60 Boy 1.77 HAREKET SIRALAMASINDA FALAN SIKINTI VARMI ?

4 X 8 İNC DUMBLE PRESS
4 X 8 BENCH DUMBLE PRESS
4 X 8 İNC DUMBLE FLY
4 X 8 İNC DUMBLE PULLOVER
4 X 8 BUTTERFLY

Şu şekilde daha faydali olabileceğini düşünüyorum :
incline d. press
incline fly
bench d. press
butterfly
pullover
Buradaki amaç press-aç veya kapa olayı mı ? bunu biceps'te yapsak nasıl olur. Mesela Barbell curl yapalım ardından dumbbell hammer curl ? kolu topla ve uzat ? sizce nasıl uygun olur mu?

Şu şekilde daha faydali olabileceğini düşünüyorum :
incline d. press
incline fly
bench d. press
butterfly
pullover

Katılıyorum benim programımda bu şekilde

eğer amacın göğüsünü büyütmekse ve dış kısımlara doğru genişletmekse dumbell yerine barbell kullanmalısın (kendimden biliyorum) hep dumbell kullanıyordum bir süre sonra içleri fazla şişti dış kısımları sönük kaldı.

senin vücudunu bilmiyorum belkide göğüslerin büyüktür, ama amacın büyütmekse en az 1 1bçuk sene barbell takılmalısın.
Dostum 6 Aylık Sporcuyum Ve Zayıfım Diyebilirim Boyuma Göre Kilo 60 Boy 1.77 Bana Örnek Verebileceğin Bir Göğüs Çalışma Sistemi Varmı Şuan Hepsi Hareketlerin Dumbelle 1 Tanesi Makinayla Oda Butterfly

Dostum 6 Aylık Sporcuyum Ve Zayıfım Diyebilirim Boyuma Göre Kilo 60 Boy 1.77 Bana Örnek Verebileceğin Bir Göğüs Çalışma Sistemi Varmı Şuan Hepsi Hareketlerin Dumbelle 1 Tanesi Makinayla Oda Butterfly

benim programı bi dene,direk hacim üzerine

incline bench press(12-10-8 + 4.set drop set (5+5+5)
incline dumbell fly (12-12-10)
flat bench press(12-10-10)
cable crossover(12-12-12)

Back
Yukarı