jimraynor
Üye
Arkadaşlar az önce alışverişteydim gözüme takıldı buzdolabı bölümündeki salamların kısmına bakayım dedim ne göreyim. Hindi jambon, dana jambon, piliç jambonlarda çok düşük yağlar varmış. Her kahvaltıda akşamları vs. lor peyniri yemekten kusacak hale gelmiştim. Süper oldu hayatıma renk kattı resmen. Az önce koskoca 150gram piliç jambonu götürdüm. O kadar özlemişim ki böyle bir kahvaltılığı. Normal dana salam vs. almadım tabi çok fazla yağ vardı. Aldıklarım markalarıyla birlikte besin değerleri aşağıdadır.
Değerler 100 gram içindir;
1. Polonez Hindi füme* 150gram=6.00 TL
Enerji protein yağ karbhdrt (Değerler 100 gram içindir)
89 - 16gr - 1 gr - 4 gr
2.Namet Dana jambon - 150 gram= 6.00 TL
120 - 19gr - 2,5 gr - 3,5 gr
3.Polonez Piliç jambon - 150 gram= 3,6 TL
101 - 18gr - 1 gr - 5 gr
Tadı güzel olsun diyenler dana jambonu ekonomik veya yağı az olsun diyenlerde 3.piliç jambonu tercih edebilirler.
Fazla vaktim olmadığı için hangi markanın besin değerleri ve fiyatları nasıl ayrıntılı bakamadım diğer alışverişimde uzun uzun bakacağım.
Sabahları jambon in lor peyniri out !!
Değerler 100 gram içindir;
1. Polonez Hindi füme* 150gram=6.00 TL
89 - 16gr - 1 gr - 4 gr
2.Namet Dana jambon - 150 gram= 6.00 TL
120 - 19gr - 2,5 gr - 3,5 gr
3.Polonez Piliç jambon - 150 gram= 3,6 TL
101 - 18gr - 1 gr - 5 gr
Tadı güzel olsun diyenler dana jambonu ekonomik veya yağı az olsun diyenlerde 3.piliç jambonu tercih edebilirler.
Fazla vaktim olmadığı için hangi markanın besin değerleri ve fiyatları nasıl ayrıntılı bakamadım diğer alışverişimde uzun uzun bakacağım.
Sabahları jambon in lor peyniri out !!