Bu beslenme yeterlimi ? (Bb yapıyorum)

Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 3 aydır bb yapıyorum. Başladığımda 80 kiloydum şuan 75.5 kg.Programım haftada 4 gün şeklinde.Vücut geliştirme ve yağlardan kurtulma için çalılıyorum göbek çevrem yağlı sadece. Beslenmeyi daha yeni yeni oturtuyorum bu yüzden size danışmam istedim yeterlimi yoksa eklemeler yapmalımıyım ?
PROGRAMIM
İlk gün
Zincirde bencg press 3x12 (bazen 4x12)
Incline Flys 3x15
Klebek 3x15
Torso bench 3x15
Lat sırta çekiş 3x12
Star Wars Makine 3x15
Push down 4x15
Consentration Curl 4x15
Bitince 40 dk. Kardiyo.
2.gün
Leg press 4x15
Leg extention 3x15
Dumbell press 3x15
Ayakta yana açış 3x15
Geniş çeneye çekiş 3x15
Dumbell curl 4x15
Tek dumbell tri extention 4x15
Yine 40 dk. Kardiyo.
Ertesi gün off sonra aynısı.
BESLENME
Beslenme şeklim sabah 4 beyazı 1 i sarılı yumurta.2-3 saat sonra sütle yulaf.Sonra spor.Akşam eve gelince bol marullu bi kaşık mısırlı 1 adet doğranmış domatesli ve tavuk göğüslü(haşlanmış) salata yiyorum.Aralarda kahve bazen spor sonrası ayran veya basit şekerli bir içecek içiyorum kola değil koladan daha yararlı ne bulursam doğadan elmalı yeşilçay gibi.

Bu çalışma ile başarıya ulaşabilir miyim?

Yok mu görüşlerini paylaşacak ?_
Sabah kahvaltıdan sonra bişey yemıyormusun ? direk spor demısınde ögünlerin çok az ve çok az yiyorsun gibime geldi
ayrıca sadece tavuk gögsü yeme tıkanır insan özellikle haşlanmış
Ton balıgını öneririm antremandan sonra protein seviyesi oldukça iyi ayçiçek yağı olanlardan al açtıktan sonra 1-2 dakika süz ve ye :D
ayrıca kahvaltı ıcın yada yatmadan önce yemen ıcın lor peyniri öneririm
ayrıca basit şekerli şeylerden uzak dur, yani hiç içme demıyorum fakat hergun de ıcme bence
bu sıcaklarda insanın içi yanıyor bende çok istiyorum içmek ama abartmamak lazım
ayran ve süt ürünlerine ağırlık ver
antremandan sonra yağsız süt içebilirsin kana daha hızlı karışır

Sabah kahvaltıdan sonra bişey yemıyormusun ? direk spor demısınde ögünlerin çok az ve çok az yiyorsun gibime geldi
ayrıca sadece tavuk gögsü yeme tıkanır insan özellikle haşlanmış
Ton balıgını öneririm antremandan sonra protein seviyesi oldukça iyi ayçiçek yağı olanlardan al açtıktan sonra 1-2 dakika süz ve ye :D
ayrıca kahvaltı ıcın yada yatmadan önce yemen ıcın lor peyniri öneririm
ayrıca basit şekerli şeylerden uzak dur, yani hiç içme demıyorum fakat hergun de ıcme bence
bu sıcaklarda insanın içi yanıyor bende çok istiyorum içmek ama abartmamak lazım
ayran ve süt ürünlerine ağırlık ver
antremandan sonra yağsız süt içebilirsin kana daha hızlı karışır

Kahvaltıdan sonra sütle yulaf yiyorum. Basit şekerden genelde uzağım nadiren arada içiyorum az miktarda. Akşam yemeğinde evde sevze yemeği veya az yağlı yiyebikeceğim bi yemek varsa yiyorum ancak baktım çok yağlı bana gelmeyecek hemen tavuğa yumuluyorum. Ton balığını eklerim listeye severimde zaten.

Back
Yukarı