1.70, 62 kg da %5 yag oraniniz varsa, hatiri sayilir miktarda kas kutleniz zaten olmali. Orta duzey/Ileri duzey bir program uygun olur sizin icin. Programda ters piramit verilmis ama setlerde agirliklardan bahsedilmemis. Hep ayni agirligi mi kullanacaksiniz (ki boyle oldugunu zannetmiyorum) yoksa tekrar sayisi duserken agirligi arttiracak misiniz? Amaciniz kutle ise ilk 15 tekrarlik seti isinma amacli kullanip bazi hareketelere bence 5-6 tekrarli bir set daha ekleyebilirsiniz.
Bicepste hammer curl farkli noktalara vurdugu icin halihazirda olanlardan biri ile degistirilebilir.
Gogus kaldirma-acma-kaldirma-acma seklinde yeniden duzenlenebilir, ben bu sekilde daha cok verim aliyorum. Alt gogus hareketi yerine pull over bence daha faydali olur ama tercih sizin.
Omuz ve Sirt programini begendim. Bacakta iki cins squat bence fazla olmus, hakkini vererek yapacaksaniz birini cikarmakta sakinca yok. Leg extension ile tek leg extension'dan kasit ayni hareketin bir iki bacakla, bir tek bacakla mi yapilmasi? Eger oyleyse, ayni hareketi 8 set yapmak bana fazla geldi.