Bu aletler bana yeterli mi?

3 aylık adam için bence hiçbir hareket erken değil. Uzun süreli diyet ve kardiyo vücudun strese girmesi bir süre sonra sonuç vermemeye başlar, bu normal, karbonhidrat ve protein arttırımı ile birlikte bu noktada kas inşa etmeye başlayın, kaslar zaten doğal yağ yakıcıları, dolayısıyla ne kadar kas o kadar yağ yakma potansiyeli demek.

Yıllarca kilo problemi yaşamış bir insan olarak çıkardığım sonuç bu, vücut aç kalmaz/aşırı yemez/kirli beslenmez ve aktif olursa "kıtlık modu/mekanizması" denen nane çalışmıyor ve vücut bolluk bereket içerisinde yağ bağlamadan yaşamını sürebiliyor.

Ben bol bol squat yapıyorum mesela, bacaklardaki kas grubu kadar büyük kas grubu yok, supplement, steroid, gh vs. kullanmadığım için bacaklarda ya da kalçada aşırı hacim korkum da yok. Hatta squata başladığımdan beri hacim alsamda 2 pantolon bedeni düşürdüm. Ayrıca çok efektif kardiyo hareketi de sayılır, su gibi ter akıyor.

Dediklerinize bende katılıyorum programı sizce günde 3 bölge 2 gun antreman 1 tatil mi yoksa günde 2 bölge 3gun antreman 1 tatil mi yapayım ve bir bölge icin kaç hareket yapayım hala fazlam var gobek ve bel bölgesi bacak içlerinde kardiyo spordan sonra yaparım diye düşünüyorum kararsız kaldım siz yardım edebilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dediklerinize bende katılıyorum programı sizce günde 3 bölge 2 gun antreman 1 tatil mi yoksa günde 2 bölge 3gun antreman 1 tatil mi yapayım ve bir bölge icin kaç hareket yapayım hala fazlam var gobek ve bel bölgesi bacak içlerinde kardiyo spordan sonra yaparım diye düşünüyorum kararsız kaldım siz yardım edebilirsiniz

Ben 250 mekik çekerim, artı oblik hareketleri yaparım, bölge/gün olayını siz ayarlayın, antreman çıkacak şekilde olsun, çıkaramayacak kadar kaslarınız yıpranmasın yeter, mesela ben 32 yaşındayım 3günü vücudum kaldırmıyor, 2 yapıp dinlenme gününde kardiyo yapıyorum

Ben 250 mekik çekerim, artı oblik hareketleri yaparım, bölge/gün olayını siz ayarlayın, antreman çıkacak şekilde olsun, çıkaramayacak kadar kaslarınız yıpranmasın yeter, mesela ben 32 yaşındayım 3günü vücudum kaldırmıyor, 2 yapıp dinlenme gününde kardiyo yapıyorum

Benimde normalde 2 gün spor 1 gun kardiyo da arkadaş kardioda dinlenmiş sayılmazsın dedi ondan dolayı sordum on kol arka kol göğüs - omuz sırt bacak yapıyordum 2 günde şimdi göğüs arka kol bacak - ön kol omuz sırt yapacagım günde 3 bölge iki hareket arkadaşım onun yerine 3e böl dedi karın egzersizini ne yapayım bilemedim işte kaldık böyle ama halledip buraya yazacağım

@Umut Oku Full body program düşünmez misin? Ağırlıklı compound hareketlerden oluşuyor, haftada 3 gün pazartesi-çarşamba-cuma.. Ben iki aydır bu programı uyguluyorum ve evde çalışıyorum.. Faydasını gördüm tavsiye ederim.. Ayrıntılı bilgiyi bu başlıkta bulabilirsin:
Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Bu konudan hareketle ben kendime bir program çıkardım ve onu uyguluyorum..

Ben geçen sene 3 ay fullbody çalışmıştım da nasıl geliştim dikkat etmedim son seferinde de ilk 1 ay bunu yaptım da hacim güç dengesini sağlayamadım bölgesel çalışınca şişmeler de başladı o yüzden kararsızım cok uzun araştırmalar yapıyorum toplarlayip halledeceğim herkesi bilgilendireceğim ama uzun sure yapıp sonuc alan hocalarımız cevap vermiyor

Back
Yukarı