Bu alet işe yarar mı?

wallace

Üye
Merhabalar boyum 187 kilom 89. Haliyle göbek de var. Alkol kullanımından dolayı fazlasıyla da şekilsiz. Bu alet gözüme ilişti. Sizce faydası olur mu göbek eritmeye?

q7kp0.jpg

Bu aletle göbek eritme olayını başaramazsın , kardiyo antrenmanlarını ve sporcu beslenmesi hakkında biraz araştırma yapmanı öneririm. Fakat alet karın kasları ve merkez bölgedeki erector kaslarının gelişimine büyük katkı sağlar , aynı zamanda triceps , omuz ve sırt kasları ciddi anlamda çalışır.

bu aletleri satan firmalar soyle uyari yapsalar kimse alirmi acaba "dikkat gobeginiz varsa kullanmayin karin kaslari mevcut gobegi one ittireceginden dahada sisman gozukursunuz"

bu alet karından ziyade sırt arka kol ve omuz kaslarını çalıştırıyor yani karın için çok yararlı bir alet değil ilk önce alkolü bırakıp beslenmeyi gözden geçirmelisin sonra cardio yapmalısın

@Lorethlorien
Evet onu da düşündüm aslında. Kolay bir hareket gibi durmuyor. Hele ki benim için. Düzenli çalışan için sorun olmayabilir tabi.

@Balboa7
Teşekkürler hocam. Yurtdışında yaşadığımdan ipin ucu kaçmıştı da Türkiye'de zorunlu olarak bıraktım.

bu tür hareketler daha çok antrenman sonrası yapılan hareketler diye tahmin ediyorum. kasları geliştirdikten sonra kasların belli bir şekil alması için.

Back
Yukarı