Bu adamı Tanıyan var mı??

Benimd ebir idolüm var adamın kim olduğunu bilmiyorum nettede resmini bulamadım sadece ewdeki posteri mevcut,resmini çekip koyicam foruma bakalım bilen varmı..

gerçekten de çok kaliteli ve de ileride sahip olmayı düşlediğimiz tarzdan vücutlar.
bölesine güzel bir vücudun olduğunda hem kendine güvenin tam olur hemde
gerçekten yapmış olduğun sporun hakkını fazlasıyla wermiş olursun :D

Bu adamı tanıyan varmı???Bende bu adamın vücuduna hayranım...

Chris Cormier?

İşte bu da benim idolüm .. Odamda bir kactane posteri var .. İsmi Andrew Giordonello .. Hayalimdeki vücüt tipi bu .. Ulaşılması cok gücte olsa süper bi vücut bence ..

ran07qu4.jpg

Sene 1993, German Grand Prix, soldan sağa, Ronnie Coleman, Nasser El Sonbaty, Ron Love, üç efsane üçü birbirinden merdane.
Yarışma sıralaması çok enteresan, Nasser 3., Ronnie 6., Ron Love 9.
İçlerinde şu anda en az tanınanı Ron Love, ama aslında büyük vücutçudur, 3 tane pro şampiyonluğu var, 5 tane ikinciliği, 4 tanede 3.'lüğü vardı IFBB pro liginde.

ronnie orada şimdikinden çok daha iyi duruyor bence. daha estetik. şimdi insan olmaktan çıkmış hele bulk döneminde şişko duruyo....

Julien Greaux, bende bu adamın fiziğini çok beğeniyorum. Gene BSN atleti. Zaten BSN nin web sitesinde Anthony'nin de bu adamında çalışma programı bilgileri falan mevcut.

Anthony Prescianonun vücudunu tartışmaya bile gerek yok ama yüz hatlarındaki keskinlik ve çene kası diye tabir ettiğimiz o keskin hatların belrginliğnin sebebi de BB ile ne kadar alakalı...

Back
Yukarı