oniks41
Üye
9.ayımdayım. Evde çalışıyorum. Yaklaşık 4 günlük bir ara vermiştim.Dün antrenman yaptım.Omuz ve arka kol çalıştım. Bugün ensemin aşağılarında omuzlara doğru ağrı hissediyorum.Özellikle dokununca ağrı oluyor.Omuz antrenmanlarımda ilk kez böyle oluyor.En az gelişen bölgem omuzdu.Dün,o yüzden kasları şaşırtmak amacıyla programımı değiştirip ağırlığı arttırmıştım.
Genel olarak dün 3 hareket girdim.Hareketlerin isimlerini herkesin anlayacağı cinsten yazacağım.
İlk olarak düz barla öne açış yaptım. 11 kg 3 set 10 tekrar.
İkinci olarak düz bar çeneye çekiş yaptım 11 kg 3 set 12 tekrar son set 14 kg 8 tekrar,
Üçüncü olarak düz bar enseye press. 11 kg 3 set 12 tekrar son set 14 kg 8 tekrar
3 hareket girdim.Ağırlığı hafif tutup tekrarı fazla tuttum.Ama dediğim gibi ensemin aşağılarında omuzlara doğru ağrı hissediyorum.Aslında hoşumada gidiyor,demekki antrenman başarılı oldu diye düşünüyorum.bench_O
Sizce???
Genel olarak dün 3 hareket girdim.Hareketlerin isimlerini herkesin anlayacağı cinsten yazacağım.
İlk olarak düz barla öne açış yaptım. 11 kg 3 set 10 tekrar.
İkinci olarak düz bar çeneye çekiş yaptım 11 kg 3 set 12 tekrar son set 14 kg 8 tekrar,
Üçüncü olarak düz bar enseye press. 11 kg 3 set 12 tekrar son set 14 kg 8 tekrar
3 hareket girdim.Ağırlığı hafif tutup tekrarı fazla tuttum.Ama dediğim gibi ensemin aşağılarında omuzlara doğru ağrı hissediyorum.Aslında hoşumada gidiyor,demekki antrenman başarılı oldu diye düşünüyorum.bench_O
Sizce???