Bu 2 progdam hangisi daha iyi benim için ?

Haftada 3 gün zamanım var bb ye ayırabilecek + evde çalışıyorum.

Yaş 17 182-73

İlk program çoğunluğu temel hareketlerden oluşup 3 gün(pzt-çrş-cuma) uygulanıyor;

Squat
Stiff leg deadlift
Bench press
Military veya Overhead Press
Barbell Row
Barbell Curl
Wrist Curl
Triceps için 1 izole hareket

2.program ise benim kafama daha çok yattı yine haftanın 3 günü hergün tüm kas grupları çalışılıyor fakat hergün farklı hareketlerle;

Pzt:Bench press
Çrş: Dumbell Fly
Cuma:Dumbell Press

Pzt:Barbell Curl
Çrş:Hammer Curl
Cuma:Concentration Curl

Gibi.Daha bu progamı ayarlamadım.Sizin görüşünüz nedir hangi program ile daha iyi ölçü alabilirim

Yeni isen stronglifts 5x5 senin için daha iyi olabilir. Ama izole çalışmak istiosan 1. programı:
Squat: 3x8
Stiff leg deadlift: 2x12
Bench press: 3x8
Military veya Overhead Press: 2x15
Barbell Row: 3x8
Barbell Curl: 2x10
Wrist Curl: 2x15
Triceps Extension: 2x10

şeklinde yap. 2. programı düşünme bile:D
birde benim 2 haftadır yaptığım stronglifts 5x5 e çok benzeyen gap var. İstiosan o başlığa da bir göz at:
https://www.bodyforumtr.com/threads/görevimiz-ağırsağlam-projesine-katılanlar.118516/

Squat, deadlift, bench press, barbell row formlarında sıkıntın yoksa G. A. P. a başlayabilirsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni isen stronglifts 5x5 senin için daha iyi olabilir. Ama izole çalışmak istiosan 1. programı:
Squat: 3x8
Stiff leg deadlift: 2x12
Bench press: 3x8
Military veya Overhead Press: 2x15
Barbell Row: 3x8
Barbell Curl: 2x10
Wrist Curl: 2x15
Triceps Extension: 2x10

şeklinde yap. 2. programı düşünme bile:D
birde benim 2 haftadır yaptığım stronglifts 5x5 e çok benzeyen gap var. İstiosan o başlığa da bir göz at:
https://www.bodyforumtr.com/threads/görevimiz-ağırsağlam-projesine-katılanlar.118516/

Military press ve triceps extension dışında 5x5 olarak uygulamayı düşünüyordum ben programı[DOUBLEPOST=1445771478][/DOUBLEPOST]
Squat, deadlift, bench press, barbell row formlarında sıkıntın yoksa G. A. P. a başlayabilirsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GAP nedir ?

Aslında aklımda icf 5x5 vardı ancak set araları acaip uzun 1.5-2 saat sürer nerden baksan.Bu arada 2. programı yanlış anlamayın sadece biceps göğüs değil program örnek olarak yazdım :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı