Buğday glüteni (%75-82protein)

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve Cagataykaann tarafından 21 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Mr.Shoulders
    Offline

    Mr.Shoulders Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2015
    Mesajlar:
    166
    Beğenileri:
    64
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya
    Yalan Yanlış'ı Mecazi Anlamda Kullandım Yalan Kısmını Görmezden Gel,Ama Yanlış Bir Bilgi Veriyorsun Ve Devam Ettiriyorsun, Bunları Biliyorum Diyorsun Ama Kullanan Arkadaşlarım Var Birşey Olmadı Diyorsun Biliyorum Dediğin Yerde "Çoğu insan gluteni normal sindirim yoluyla sindirebilmektedir. Ancak bazı insanlar gluteni sindiremez ve bu insanlarda alerjik bazı durumlar ortaya çıkar bu hastalığa çölyak hastalığı denilmektedir" Diyor Yani Direk Alerjiden Değil Sindiremediği Durumda Alerjik Bazı Durumlar Başlar Ve Çogu İnsan Sindirir Diyor Belki Senin Arkadaşların Sindiren Kişilerin İçinde Bulunuyor Bu Arkadaş İse Sindiremiyecek Belki Ve Alerji Olacak? Ekmek Yerken Sindiriyor Olabilir Çünkü İçinde Ne Kadar Olduğunu Bilmiyoruz Belki Az Miktarda Gluten Var O Yüzden Sindiriyor.
     

Sayfayı Paylaş