BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
e daha ne istiyosun 15 gunde 2 kg şükür etmesını biil bence urun cok iyi ama gunde en az 3 ogun yiceksın en az

tabiki iyi bi gelişme. Fakat Multipower'ın Weight Gainer ürününü kullanmıştım 25 gün içinde 3.5-4 kilo almıştım. Fiyat olarak daha uygun. Ama o ürün sadece karbonhidrat ağırlıklı ondanda olabilir.

onu bende kullandım hiç deişiklik yok arkadas ben onu bunu bılmem beslenmenı sağlam yapicaksın ancak oyle bu gainerler yardımcı oluyor yoksa fıs yani giden paralara yazık o paralara et alıp buzlaga konup yense daha mantıklı bence neyse moralım bozluo ya :)

arkdaslar cıkolatalısını kullanan varmı kımse ıyı veya kotu bısey yazmamıs da ?

Bsn True mass'i gün içinde az az kullanmama rağmen -5 haftada falan bitti hesabı siz yapın- iyi verim aldım diyebilirim. Zor kilo alan biri olmama rağmen 4 kilo civarında aldım. Tadı gerçekten mükemmel. Cookies and Cream aromalısını şiddetle öneririm başta çok garip geldi bunu nasıl bitircem ben dedim ama 2. içişten sonra mükemmel oldu. Size tavsiyem cookies and cream alcaksanız sütle denemeyin, acayip yoğun bir tadı oluyor. Bilmiyorum belki de ben tam yağlı sütle içtiğim için oldu ama midem bulanmıştı baya. Umarım alanlar memnun kalır :)

yav ben tadı bu akdar guzel olacagını bılseydım cok onceden alırdım mılkshake bıldıgın ıctıkce ıcesım gelıyo :D cıkolatalısı manyak guzel ya suyla yapıyorum super bır tadı var ... ıcındekı olcek cok buyuk ondan 1 olcek 200 ml suya atıyorum gunde 3 kez :)

arkadaşlar foruma yeni üye oldum telden giriyorum tanışma bölümü göremedim bodoslama dalmış gibi olmasın.kusura bakmayın.benim boy =182 kilo =75 6 ay önce başladım daha önce kick boks yaptım vücut ölçülerim fena değil ama kilo almak istiyorum 82 kg olsam çok iyi olacak benim için.daha önce ek besin kullanmadım hiç bu ürün yorumları fena değil ankara yaşıyorum ****** diye bir yer var hatta internet sitesi de var.ürünlerim orjinal diyor fiyatlarda uygun aslında burdan daha önce alış veriş yapan arkadas varmı ? güvenemedim şimdi internetten de güvenilir site bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba. sırf bu ürün için üye oldum foruma. katılımım devam edecektir de. forumunuz çok güzelmiş. Daha yeni bu üründen aldım. Kutu uzerinde cikolata milk shake yazıyor. Tadı bana acayip kötü geldi. midemi bulandırıyor adeta. süt ile kullanıyorum 600ML lik kaba 3 olcek atıyorum.önceki kullandığım nitro-tech'ın tadı gayet iyiydi fakat bu çok sıkıntılı. acaba tarihi mi geçmiş diyorum ama kutu uzerinde son kullanma tarihi falan da goremedim :/

Acikcasi ben cookies and cream kullandim ve midemi fena sekilde bulandiriyodu zorla bitirdim. Cogu kiside begeniyo damak tadi olsa gerek. Kutunun altinda yazan tarih dogrudur. Biraz kendini zorlayarak icersen alisirsin diye tahmin ediyorum. @mham320 forum adeta kitap gibi arama yaparak istedigin bilginin fazlasina ulasirsin. ******i duydum fakar alisveris yapmadim. Yapan ark.lar yardimci olacaktir. Ama kimse cakma urun satmaya cesaret edemez diye dusunuyorum. Heleki magzasi bulunan yer icin.

iyi günler ;
28 yaşında 180 boyunda 60-61 kg agırlığı arasındaydım. Spor salonuna yeni başladım. Hocanın tavsiyesi ile hardlıne proggainer aldım. 3 haftadır kullanıyorum. Fakat; bana yaramadı sanırım 62-63 arasına çıktım göbek deliğimin hemen altında ve yanlarında yağ yaptı derimdede. Daha ilerki kilolarda çok sorun olacagını dü,şü,ndü,m bu durumun ve kullanmak istemiyorum. Yağlamadan kilo almak, kaslanmak istiyorum. Bsn Trumass'la ilgili tüm yorumları okudum. Daha önceki yorumlardada okudum yağlanamdan kas yaptığını yazanlar olmuş. Acaba yakın zamanlarda kullanan varmı nasıl sonuç aldınız. Biraz zor güvenen bir insanım gerçek ve samimi cevaplara ihtiyacım var. Yardımcı olan olursa teşekkür ederim.

Zayıf bi adamın zaten yağlanarak kilo alması zordur eğer metabolizma hızlı çalışıyorsa. Düzgün antreman ve doğru beslenmeyle beraber aldığın kiloları kas'a çevirebilirsin. Zayıf bir insan içiin kolay olur. Bu ürünü yakın zamanda kullandım ve yorumlarımıda önceki sayfalarda yazdım. Dikkatli inceledikten sonra istediğin cevapları bulabileceğini düşünüyorum

Back
Yukarı