BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
arkadaşlar bende şunu sormak istiyorum size bunu günde 1 ölçekmi alcaz 2 ölçekmi tam çözemedim 2 ölçek alsak hemen biter yaff ...

ben kullanmayalı başlayalı 3 gün oldu ve gayet memnunum tat olarak ise mükemmel bence tavsiye ederim biraz whey az ama idare eder

Hocam bu ürünü aldım kaç ayda veya bi kutu bitinceye kadar etki gösterirmi bana hacim olarak lütfen kafam cok karısık bu konuda yardım edicek kimse yokmu ???

HOCAM synta-6 nın amacı zaten hacim aldırmak amaçlı bir tozdur ama öyle hemen etkisini göstermez protein tozunu şöyle düşün hergün bir kuma tanesini kaslarına koymak gibi ilk başta hiçbir işe yaramaz ama ilerleyen zamanda yani kumlar biriktikçe kaslardaki büyümeyi sende göreceksin ama ani bir büyüme 1 ayda dev oluyum diyorsan olmaz alma yani :)

İçindeki tadlandiricidan dolayı sanırım içtikten sonra bende kotu bir tad bırakıyor icinde tadlandirici olan hangi ürünü kullansam aynı his oluyor[DOUBLEPOST=1384103909][/DOUBLEPOST]İçindeki tadlandiricidan dolayı sanırım içtikten sonra bende kotu bir tad bırakıyor icinde tadlandirici olan hangi ürünü kullansam aynı his oluyor

hocam kullandıklarım arasında en iyisi hatta piyasadakilerin en iyisi tat olarak diğer proteinler tamamen tat olarak iğrenç ama tercih meselesi tabi bu[DOUBLEPOST=1384109499][/DOUBLEPOST]relax34 rica ederim hocam elimizden ne geliyorsa....

Icim sirasinda sorun Yok da sorun ictikten bir sûre Sonra kotu oluyor tadlandirici yuzunden.light kola icince de aynisi oluyor Bende onun disinda icimi guzel tabi

Kullandığım bi üründü.Fakat bu ürünün vücutta emilmesi bazı ürünlere göre daha geç.Zaten whey kullanmanın amacıda antremandan sonra vücudun ihtiyacı olan proteini en hızlı şekilde karşılamak.Bu ürün yerine daha hızlı sindirilen protein tozları kullanılabilir.
Tad konusuda gelirsek çilekli kullandım fakat pek hoşuma gitmedi çok kıvamlı geldi.Kurabiye aromalısıda yoğun fakat o içtikçe içilesi.

berksurucu
MP combattan memnun kaldın mı ben de şimdi onu almayı düşünüyorum

kombatın içeriği ve tadı hoşuma gitti... 6 çeşit protein var ve 8 saate kadar besliyor. ayrıca BB.comda topsellingde... böyle kaliteli bişeyin böyle ucuz olması güzel. ama etkiye gelince 2-3 kutu kullanmadan bilemeyiz. ben deişiklik olsun diye her bittiğinde yeni bişey alırım... mesela bsn bitince dymatize iso 100 düşünüyorum...

arkadaşlar bende şunu sormak istiyorum size bunu günde 1 ölçekmi alcaz 2 ölçekmi tam çözemedim 2 ölçek alsak hemen biter yaff ...

BEN BU ÜRÜNÜ KULLANMADIM AMA VERİLEN KULLANIM MİKTARLARI BİRAZ ABARTI GELİYOR BANA KULLANDIGIM GAİNERDE DE 334 GR BİR SERVİS FAZLA KULLANDIRIP SATMAK İÇİN YAPIYORLAR DİYE DÜÜŞNÜYORUM

BEN BU ÜRÜNÜ KULLANMADIM AMA VERİLEN KULLANIM MİKTARLARI BİRAZ ABARTI GELİYOR BANA KULLANDIGIM GAİNERDE DE 334 GR BİR SERVİS FAZLA KULLANDIRIP SATMAK İÇİN YAPIYORLAR DİYE DÜÜŞNÜYORUM
hocam zaten bende optimumun ölçeği vardı 22 gr olan onu kullanıyorum artık yettiği yere kadar..

bence de kardeşim en mantıklısı bu aşırı kullanımın gerekli olduguu sanmıyorum ama tabi vucuduna ve calısma agırlıgına göre de degişir

Bir kutu günde iki ölçek kullandığı takdirde 1 ay gidecektir zaten normal kullanım şekli de budur, daha önceki sayfalarda da yazıldı ayrıca ölçek miktarını arttırmak da sanıldığı gibi mucize etkisi yapmaz beslenmeye ağırlık vermekte fayda var.

bu aralar hic degistirmiyorum 4-5 aydir ayni protein,degistirmeyide dusunmuyorum tad olarak da gayet guzel

Back
Yukarı